Skip to main content

Våra utflykter

Vill du sätta extra guldkant på din resa?
Följ med våra reseledare på våra populära utflykter!

Provsmaka kraftfulla amaroneviner hos vinbonden i Valpolicella, känn historiens vingslag på landstigningsstränderna i Normandie eller följ med din kunnige reseledare på en promenad genom Prags vindlande gränder. Du får inblick i resmålets lokala specialiteter och klassiska sevärdheter med allt från innehållsrika stadsrundturer till härliga middagar och hisnande naturupplevelser. En sak är säker – med våra utflykter får du 100% guldkant, till riktigt bra priser. Bokar du vårt utflyktspaket ”Alla utflykter” innan avresa får du dessutom ett ännu bättre pris.

Vårt fantastiska utflyktsprogram ger dig stora valmöjligheter. Det kan dock hända mycket utanför vår kontroll från katalogens tryckning fram till din avresa. Vi reserverar oss därför för eventuella ändringar i programmet. Du bokar de utflykter du önskar vara med på direkt till din reseledare om du inte bokat Alla utflykter före din avresa. Betalning av utflykterna sker via faktura efter hemkomst.

Alla utflykter

Boka och betala Alla Utflykter i samband med bokningen av din resa, senast en vecka före avresa. Det ger dig ett bättre pris samt skyddar mot eventuella prishöjningar. Om det vid något enstaka tillfälle skulle ske någon ändring i programmet ersätter vi alltid med liknande arrangemang.

Några trevliga utflyktsexempel

 

BLOMSTERPARADISET KEUKENHOF
Keukenhof är floristernas paradis och här är det svårt att se sig mätt på den blomsterprakt som fyller stora fält med sin färgrikedom.
Läs mer»

BÅTTUR PÅ BLEDSJÖN MED BORGBESÖK
Med speciella båtar, Pletna, tar vi oss ut till den unika ön och dess vackra kyrka. Upp till borgen beger vi oss sedan för bedårande utsikt.
Läs mer»

DUNNOTTAR CASTLE OCH ROYAL DEESIDE
Vackra naturscenerier och storslagen utsikt väntar oss när vi besöker slottsruinen Dunnottar Castle och majestätiska Royal Deeside.
Läs mer»

ITALIENSKA DELIKATESSER
I de vackra bergen norr om Alassio besöker vi en producent av olivolja och vin. Här provsmakar vi både vinet och oljan, samt andra lokala delikatesser.
Läs mer»

CINQUE TERRE
Från havet får vi en enastående utsikt över de fem klassiska fiskebyarna som klättrar upp för klipporna och tillsammans utgör världsarvet Cinque Terre.
Läs mer»

ROUTE DU VIN
Vinets väg slingrar sig utmed bergsluttningarna och visar upp ett pärlband av idylliska franska byar. På en trevlig vingård avsmakar vi Alsaces viner.
Läs mer»

KRKA NATIONALPARK
Storslagna vattenfall, lummiga skogar och ett bedårande kloster väntar oss när vi besöker kroatiska Krka – ett av de mest natursköna områdena i Europa.
Läs mer»

Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö