Skip to main content

Våra reseledare

I gott resesällskap

När du reser med våra fantastiska reseledare är du alltid i goda händer – det vittnar tusentals nöjda resenärer om, år efter år. Kunniga, erfarna, inspirerande och fyllda med omtänksamhet gör de din resa till ett minne för livet. Du slipper tänka på detaljerna och kan bara koppla av medan vi guidar, underhåller, organiserar och planerar. Luta dig tillbaka och njut av semestern – våra reseledare tar hand om resten.

”En varm eloge till vår briljanta reseledare som satte en extra guldkant på resan. Från första till sista stund. Undervisande, underhållande, karismatisk och rolig, med finess och elegans, in i minsta detalj.” Margaretha Lilljequist

Vi utbildar våra egna reseledare

Är du social, pedagogisk och brinner för att roa, organisera och inspirera? Har du bred allmänbildning och goda språkkunskaper? I så fall kan du bli en av våra nya medarbetare. Nästa ansökningsperiod börjar i december 2020.

”Vi hade en trygg, glad, varmhjärtad och proffsig reseledare som gjorde att man bara kunde slappna av och njuta.” Camilla Nejdesjö

EDDIE RUNFORS
Vart reser du helst i Europa? Jag åker helst till någon av Europas myllrande storstäder! Storstädernas puls och ständiga förändringar lockar mig mycket och varje besök lär jag mig något nytt. Prag, Krakow och Amsterdam är några av mina favoriter. Prag för sitt vackra läge och goda öl, Krakow för sin historia och Amsterdam för dess vackra kanaler, hus och underbara museer.!

INGRID ÅKERMAN
Vilken resa vill du tipsa om? Jag vill tipsa om Lantliga England! Du får uppleva allt från charmiga städer till storslagen natur, slott och pubar. Två av mina favoritplatser i England, Stratford upon Avon och York, besöker vi också och dessutom kör vi genom ett par av landets vackraste nationalparker. Det bästa av England helt enkelt!

ELISABETH JACKSON
Vad är det roligaste med att vara reseledare på Ölvemarks Holiday? Som reseledare är ingen dag den andra lik. Det roligaste med jobbet som reseledare är att man träffar så många intressanta människor. Alla med olika bakgrund och erfarenheter och framför allt med olika förväntningar på resan. Det gäller att vara lyhörd och känna av olika behov. Det är ett på samma gång roligt, ansvarsfullt och lärorikt jobb. Resan ska bli minst så bra som gästerna förväntar sig. Gärna lite bättre!

LINDA WITHER
Vad är det roligaste med att vara reseledare på Ölvemarks Holiday? Det roligaste med att vara reseledare på Ölvemarks Holiday är att träffa alla resenärer som ser fram emot sin resa. Att jag kan påverka hur nöjda de kommer att bli genom att göra mitt yttersta för att ge god service och välplanerade dagar ser jag som en rolig utmaning. Att sedan på hemresan ha lärt känna varandra och kunna prata och skratta åt våra gemensamma upplevelser är en underbar bonus!

SARA BOHLERS
Vilken maträtt får man inte missa i Italien? Italien har så mycket mer än bara pasta och pizza att erbjuda i matväg. Varför inte testa Vitello Tonnato - kalv med tonfisksås. Har du aldrig smakat denna rätt kanske du höjer på ögonbrynen åt kombinationen. Men sanningen är att dessa smaker gifter sig alldeles utmärkt, och kanske blir det din nya favoriträtt!

ULF IRHEDEN
Vilken resa vill du tipsa om? Mycket är minnesvärt i Normandie. Här får alla sinnen sitt, inte minst smaksinnet. Den krämiga camembertosten är en lika omistlig del av området som traktens traditionella calvados. Längs kustens dramatiska landskap ligger stränder som har gått till historien - den mest kända är Omaha Beach. Ingen förblir oberörd av ett besök på denna och de andra stränderna där Europas befrielse inleddes. Monumenten till minne av D-dagen den 6 juni 1944 är många och gripande.


Sista minuten
27/9Stora Italienresan 13 dagarfrån 14 995:-
Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö