Våra engagerade reseledare är hjärtat i vår verksamhet

Trevliga, omtänksamma, inspirerande! Att resa med reseledare är en fantastisk upplevelse. Det ger färg åt resan, berikar och skapar sammanhang. Det vittnar tusentals nöjda resenärer om, år efter år.

Våra engagerade reseledare är hjärtat i vår verksamhet och värda ett kapitel för sig. Kunniga, pålästa, erfarna och fyllda med omtänksamhet gör de allt för att din resa ska bli ett minne för livet. Dessutom är de med och bidrar till den fantastiskt goda stämning och gemenskap som utmärker en resa med Ölvemarks Holiday.

Med en reseledare ombord kan du koppla av och ägna dig helt och hållet åt reseupplevelsen. Många som reser med oss för första gången blir förvånade över hur inspirerande, trevligt och enkelt allting blir. För att inte tala om hur mycket man kan lära sig och hur roligt man kan ha tillsammans med en entusiastisk och påläst reseledare.

Högsta betyg

Våra reseledare får genomgående högsta betyg av våra resenärer. Varje resa är ett nytt äventyr med nya möten och trevliga människor. Alla som varit på en resa med oss vet att det uppstår en speciell gemenskap när man reser tillsammans och delar på intressanta upplevelser.

Våra reseledare tipsar

Sugen på en egen utflykt? Lita på att reseledaren kan tipsa om var du hittar en god bit mat, stans godaste kaffe eller vackraste vy. Våra reseledare kan sina resmål, är uppdaterade om vad som händer på orten och tipsar mer än gärna om intressanta platser att besöka.

INSPIRATÖR MED RESGLÄDJE!

Glädjen att resa har Maria alltid haft. – Redan i tonåren reste jag mycket med min mamma och brukade planera egna utflykter. Jag ville komma utomlands och att bli reseledare var den perfekta vägen, säger hon.

DET DRÖJDE innan drömmen blev verklighet. Maria arbetade som lärare, på hotell och inom friskvården innan hon som 30-åring sökte sig till Ölvemarks Holiday och utbildade sig till reseledare. – Jag har alltid gillat att arbeta med människor och att tala inför publik. Att vara reseledare handlar om att inspirera. Den största glädjen är när resenärerna kommer fram och kramar om en efter en utflykt eller resa.

MARIAS FÖRSTA reseledaruppdrag gick till den italienska rivieran och med något undantag har hon hållit sig i södra Europa. Favoritresmålen är metropoler med mycket historia. – Jag gillar storstäder. Det blir automatiskt ett högt tempo och schemat är ofta intensivt. Även när jag åker privat så är jag aktiv. Reser jag till en soloch badort ligger jag inte på stranden bara, jag vill alltid se och uppleva nya saker som jag sedan kan ha glädje av i mitt jobb, eller i min livsstil, rättare sagt.

– Jag skulle vilja se ännu mer av det klassiska Grekland. För ett par år sedan började vi med resor hit. Mitt grekiska ursprung gör mig extra stolt och glad att få ta dig med hit!