Typ av resa

Glittrande vågor och vajande palmer eller böljande landskap och höga alptoppar? Myllrande storstäder eller lugnet på landsbygden? Hos oss hittar du resor för alla smaker. Oavsett vad du väljer, så reser du självklart alltid med våra fantastiska reseledare som ser till att din resa fylls med oförglömliga upplevelser från början till slut. Vilken resa väljer du?

Bussrundresor

- När du vill uppleva så mycket som möjligt längs vägen - Välkommen ombord på bussen – nu börjar din semester! Luta dig tillbaka i ett bekvämt säte, se landskapen skifta utanför ditt fönster och upptäck nya spännande platser. Tillsammans med din reseledare och medresenärer blir det mång...

Flyg till din rundresa

Flyg från Köpenhamn, Stockholm och Göteborg - Våra flygresor tar dig snabbt och smidigt till ditt resmål. På plats väntar din reseledare för att visa dig guldkornen. Med vårt breda utbud av flygdestinationer från Köpenhamn, Stockholm och Göteborg får du mycket att välja bland. Vi bokar...

Rundresor

Det perfekta valet för dig som vill se så mycket som möjligt av ett land eller en region. Spännande sevärdheter, storslagen natur, trevliga middagar och upplevelser som ger minnen för livet väntar längs vägen.

Storstäder

Upplev sevärdheterna, shoppingen och storstadspulsen i några av Europas mest fascinerande metropoler.

Weekend

Varför inte unna dig en skön paus i vardagen? Koppla av med spa på en slottsweekend, upptäck en gemytlig korsvirkespärla eller upplev en myllrande storstad.

Vinresor

Följ med på en riktig livsnjutarresa! Tillsammans njuter vi av underbara viner, vackra landskap och charmiga vingårdar i några av Europas mest klassiska vinområden.

Långsemester

För dig som vill vara bortrest lite längre, hinna se och uppleva i ett lugnare tempo finns våra populära långsemestrar. Med vårt trevliga utflyktsprogram kan du sätta extra guldkant på din vistelse.