RESOR FÖR ALLA SMAKER

NÄRA ELLER FJÄRRAN, LIVAT ELLER LUGNT, VATTEN ELLER VIN?

Vad klappar ditt hjärta för? Häftig storstadspuls eller lugnet på landsbygden? Härliga vinresor eller behagliga dagar vid havet? Hos oss hittar du resor för de flesta smaker. Och som sagt, vart du än åker så gör du det ihop med våra fantastiska reseledare. Vi hjälper dig att hitta dina favoriter och få ut det mesta av det bästa.

Bussresor

Din bussresa med oss är enkel, bekväm och innehållsrik. Från det att du träffar din reseledare kan du luta dig tillbaka och njuta av att allt blir dig serverat. Längs vägen får du veta mer om de intressanta omgivningarna och vi stannar regelbundet för fikapauser och måltider. Tillsammans med din ....Läs mer »

Flygresor ✈

Med vårt breda utbud av flygdestinationer från Köpenhamn, Stockholm och Göteborg får du mycket att välja bland. Våra flygresor tar dig snabbt och smidigt mot nya spännande resmål. På plats väntar din reseledare och rundresan tar vid.Läs mer »

Rundresor

Rundresor med flyg och buss är det perfekta valet för dig som vill se så mycket som möjligt av en region eller ett land. Vi ger dig helheten.Läs mer »

Resor med jul- och nyårstema

Hitta jul- och nyårsstämningen i Europa.Läs mer »

Storstad

Upplev sevärdheterna, shoppingen och storstadspulsen i några av Europas mest fascinerande metropoler.Läs mer »

Weekend

Skäm bort dig med en kortsemester. Storstad eller slott, korsvirkeshus eller flodkryssning?Läs mer »

Vinresor

För vinälskare erbjuder vi resor till många av de mest klassiska vinområdena.Läs mer »

Långsemester

För dig som vill vara bortrest lite längre, hinna se och uppleva i ett lugnare tempo.Läs mer »