Välj resekategori

Glittrande vågor och vajande palmer eller böljande landskap och höga alptoppar? Myllrande storstäder eller lugnet på landsbygden? Hos oss hittar du resor för alla smaker. Oavsett vad du väljer, så reser du självklart alltid med våra fantastiska reseledare som ser till att din resa fylls med oförglömliga upplevelser från början till slut. Vilken resa väljer du?

Bussresor

- När du vill uppleva så mycket som möjligt längs vägen Så fort du klivit ombord på bussen börjar din semester. Luta dig tillbaka i ett bekvämt säte och njut av att få allting serverat. Se landskapen skifta utanför ditt fönster och upptäck nya spännande platser. Tillsammans ....Läs mer »

Flygresor ✈

Flyg från Köpenhamn, Stockholm och Göteborg Med flyg tar du dig snabbt och bekvämt till ditt resmål. På plats väntar din reseledare för att visa dig guldkornen. Med vårt breda utbud av flygdestinationer får du mycket att välja bland. Vi bokar gärna flygplatshotell till dig, Fördelar ....Läs mer »

Rundresor

Följ med på en inspirerande rundresa fylld av spännande sevärdheter, trevliga middagar och oförglömliga upplevelser. Detta är resan för dig som vill uppleva så mycket som möjligt av ett land eller en region.Läs mer »

Vinterresor

Varmt välkommen till vintern 2019 hos Ölvemarks Holiday Det är något alldeles speciellt med att resa kring jul och nyår. Runt om i Europa förvandlas gator och torg av glittrande ljus och julpynt. I luften sprids doften av kryddigt glühwein och brända mandlar och aldrig är det väl så stämningsfullt ....Läs mer »

Storstad

Upplev sevärdheterna, shoppingen och storstadspulsen i Europas mest magiska metropoler. På flera av våra storstadsresor får du dessutom en spännande upplevelse på annan plats. Vad sägs om till exempel Paris med Champagne eller Florens med Chianti ?Läs mer »

Weekend

Unna dig en härlig weekendresa och få en skön paus i vardagen. Njut av storstadspulsen i en myllrande storstad, upptäck en gemytlig korsvirkespärla eller koppla av med spa på en slottsweekend.Läs mer »

Vinresor

Underbara viner, vackra landskap och inte minst trevliga människor – kan det bli bättre? För vinälskare erbjuder vi resor till de mest klassiska vinområdena. Följ med och upptäck en värld av vin du med!Läs mer »

Långsemester

För dig som vill vara bortrest lite längre, hinna se och uppleva i ett lugnare tempo finns våra populära långsemestrar. Med vårt trevliga utflyktsprogram kan du sätta extra guldkant på din vistelse.Läs mer »