Välj kategori

Härlig storstadspuls eller charmig landsbygdsidyll? Ljumma medelhavsvindar eller krispig alpluft? Oavsett vad ditt hjärta klappar lite extra för, har vi något för alla smaker. Och vart du än åker gör du det ihop med våra fantastiska reseledare som ser till att din resa fylls med oförglömliga upplevelser från början till slut. Den härliga gemenskapen och de goa skratten följer med på köpet.

Bussresor

Enkelt, bekvämt och innehållsrikt Din bussresa med oss är enkel, bekväm och innehållsrik. Från det att du träffar din reseledare kan du luta dig tillbaka och njuta av att allt blir dig serverat. Längs vägen får du veta mer om de intressanta omgivningarna och vi stannar regelbundet för fikapauser ....Läs mer »

Flygresor ✈

Flyg från Köpenhamn, Stockholm och Göteborg Med vårt breda utbud av flygdestinationer från Köpenhamn, Stockholm och Göteborg får du mycket att välja bland. Våra flygresor tar dig snabbt och smidigt mot nya spännande resmål. På plats väntar din reseledare och rundresan tar ....Läs mer »

Rundresor

När du vill se så mycket som möjligt av en region eller ett land är en rundresa perfekt. Vi varvar vackra vyer med spännande sevärdheter, trevliga middagar och oförglömliga reseupplevelser.Läs mer »

Storstad

Följ med på en härlig storstadsresa och upptäck en ny pärla eller gammal favorit. Upplev sevärdheterna, shoppingen och storstadspulsen i några av Europas mest magiska metropoler. På många av våra storstadsresor har vi i år dessutom inkluderat en spännande heldag på annan ort. Vad ....Läs mer »

Weekend

Unna dig en underbar weekendresa och få en välbehövlig paus i vardagen. Storstad eller slott, strand eller korsvirkeshus?Läs mer »

Vinresor

Tycker du om goda viner och trevliga människor kommer du att älska våra vinresor där vi smakar oss igenom några av de mest klassiska vinområdena. Tyska, franska, ungerska eller italienska viner – vad är du sugen på?Läs mer »

Långsemester

Åk på en ljuvlig långsemester och ladda batterierna med nya intryck och upplevelser. Perfekt för dig som vill vara bortrest lite längre, hinna se och uppleva i ett lugnare tempo.Läs mer »

Julmarknadsresor

Upplev äkta julstämning och inbjudande julmarknader. Julshoppingresor   -  Julhelgsresor -  Jul- och nyårsresor -  Nyårsresor Följ med på en stämningsfull julmarknadsresa och låt dig förtrollas av den magiska julstämningen på Europas bästa julmarknader. I träden ....Läs mer »

Julshoppingresor

Julshopping i Europas mest pulserande städer. Julmarknadsresor   -  Julhelgsresor -  Jul- och nyårsresor -  Nyårsresor Inhandla julklapparna i en myllrande storstad eller idyllisk småstadspärla och strosa runt bland vackert dekorerade gågator och gallerior. Njut av goda middagar och känn ....Läs mer »

Julhelgsresor

Julhelgsresor Våra uppskattade julhelgsresor ger dig stämningsfulla dagar med härlig gemenskap och trevliga utflykter. Låt oss ta hand om julstöket och fira julen i en avkopplande miljö. Slå dig ner vid dukade bord och njut av att allt blir dig serverat. Insup den mysiga atmosfären bland vackert dekorerade ....Läs mer »

Nyårsresor

Nyårsresor Gör nyårsfirandet extra minnesvärt och fira in det nya året med en sprakande nyårsresa i Europa. Härlig feststämning, glittrande fyrverkerier och underbara middagar – våra nyårsresor innehåller allt för ett oförglömligt nyårsfirande! Julmarknadsresor ....Läs mer »

Jul- och nyårsresor

Låt oss rå om dig både under Jul och Nyårshelgen. Gör både jul- och nyårsfirandet extra minnesvärt med en långresa över båda helgerna. Låt oss ta hand om det praktiska så att du kan fokusera på att koppla av. Julshoppingresor   -  Julmarknadsresor   -  ....Läs mer »

Resor i januari till mars

Resor i januari till mars Ladda batterierna och fyll på upplevelsekontot med en härlig resa i januari-mars.   Följ med oss till myllrande storstäder som Budapest, London och Rom eller färgsprakande Marrakech. Upplev Sorrentohalvöns glittrande vågor och vidunderliga vyer eller njut av den andalusiska ....Läs mer »