Utflykter med Ölvemarks Holiday

Sätt extra guldkant på din resa - följ med på våra utflykter

Vi är otroligt stolta över våra utflykter. De är lite som pricken över i:et eller grädden på moset, – ja du förstår, våra utflykter sätter helt enkelt extra guldkant på resan! Därför är det egentligen inte så konstigt att de är så populära hos våra resenärer. I vårt utflyktsprogram hittar du allt från innehållsrika stadsrundturer och underbara middagar till hisnande naturupplevelser. Med på utflykten är alltid vår kunniga och engagerade reseledare som ger dig inblick i resmålets lokala specialiteter och klassiska sevärdheter. Du får helt enkelt se, smaka på och ta del av nya spännande saker som ger dig minnen för livet. Till riktigt bra priser dessutom.

Alla utflykter

Boka och betala Alla Utflykter i samband med bokningen av din resa, senast en vecka före avresa. Det ger dig ett bättre pris samt skyddar mot eventuella prishöjningar. Om det vid något enstaka tillfälle skulle ske någon ändring i programmet ersätter vi alltid med liknande arrangemang. Vid avbokning av Alla utflykter mer än en månad före avresa tar vi ut en kostnad på 10 % av det du betalt. Senare än en månad före avresa sker ingen återbetalning.

Några trevliga utflyktsexempel

 

LISSABON MED SPÅRVAGN
Vi tar oss till Lissabons historiska centrum och utforskar staden på det mest klassiska vis man kan göra, nämligen med spårvagn.
Läs mer»

OSTRON OCH VIN I KROATIEN
Följ med på en välsmakande båtutflykt till Peljesachalvön där vi inspekterar ostronodlingar och provsmakar kroatiska viner.
Läs mer»

OMAHA BEACH OCH ARROMANCHES
Vi känner historiens vingslag i Normandie och besöker bland annat Omaha Beach, den berömda amerikanska kyrkogården med drygt 9000 vita kors.
Läs mer»

CINQUE TERRE MED BÅT
Ett fantastiskt sätt att uppleva de magiskt vackra byarna som dramatiskt klättrar utmed den klippiga kusten.
Läs mer»

TRYFFEL, LA MORRA OCH BAROLO
Följ med på tryffeljakt med förare och hund! Därefter väntar vingårdsbesök. Det är endast här som barolovinet framställs.
Läs mer»