Skip to main content

Tre skäl att resa med oss

Delad resglädje - är DUBBEL resglädje!

Det är något magiskt med att resa tillsammans. Något med den glada och positiva atmosfären som knyter människor samman när vi reser ihop. Det är kanske inte så vanligt att våra resenärer bokar resor bara för att få nya vänner. Men det är vanligt att det blir så! Delad glädje är som bekant dubbel glädje och det gäller även resglädje.

1. Prisvärt!

När du reser med oss kan du alltid vara säker på att få största möjliga upplevelse för varje krona. Ett av våra viktigaste mål är nämligen att du ska få mycket resa för pengarna. Efter 35 år i resebranschen vet vi ett och annat om hur man hittar bra hotell och upplevelser till rätt priser.

2. Bekvämt!

Semester betyder avkoppling och vad kan vara mer behagligt än att låta någon annan sköta allt det praktiska? Så fort du klivit ombord på bussen eller flygplanet så är det bara att luta dig tillbaka. Din reseledare har full koll på allt längs resan – det enda du behöver göra är att njuta!

3. Kul!

Att resa är alltid härligt. Om du dessutom vill göra det med ett stort leende på läpparna, då ska du göra det med oss. Vi gör allt för att du ska känna dig välkommen och tycka resan är en underbar upplevelse. Tillsammans med din reseledare och resesällskap blir det garanterat många skratt och härliga upplevelser längs vägen. Varmt välkommen ombord!

Sista minuten
28/11Julmarknad i Berlin 4 dagarfrån 2 695:-
28/11Hemlig julmarknadsresa 4 dagarfrån 2 395:-
28/11Julshopping i Szczecin 4 dagarfrån 1 995:-
29/11Julmarknad i Berlin 3 dagarfrån 1 995:-
29/11Julmarknad i Hamburg 3 dagarfrån 2 295:-
Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö