Tre skäl att resa med oss

Delad resglädje - är DUBBEL resglädje!

Det är kanske inte så vanligt att våra resenärer bokar resor bara för att få nya vänner. Men det är vanligt att det blir så. Det är något magiskt att resa tillsammans. Eller kan det vara så enkelt att den glada, positiva atmosfären knyter människor samman? På resande fot är det ju lördag hela veckan, då har man tid att vara öppen, mottaglig och glad. Delad glädje är som bekant dubbel glädje och det gäller även resglädje.

1. Prisvärt!

Ett av våra viktigaste mål är att du ska få mycket resa för pengarna. Med över 30 år i resebranschen vet vi ett och annat om hur man hittar bra hotell till rätt priser. Det betyder inte att vi alltid har lägst priser. Däremot kan du alltid vara säker på att du får största möjliga upplevelse för varje krona.

2. Bekvämt!

Absolut. När ditt bagage är ombord kan du luta dig tillbaka. Vi sköter allt det praktiska, det enda du behöver göra är att njuta. Din reseledare har full koll på allt längs resan och är dessutom en mästare på att lösa eventuella problem. Du har semester, vi arbetar.

3. Kul!

Det ska vara trivsamt att resa med Ölvemarks Holiday. Vi gör allt vi kan för att du ska känna dig välkommen och tycka att resan är en underbar upplevelse. Att resa är alltid härligt. Om du dessutom vill göra det med ett stort leende på läpparna, då ska du göra det med oss. Välkommen ombord!

Ordlistan

Ölvemarksgemenskap [ọ̈:lvemar:ksjem ẹ:nska:p]; den härliga gemenskapen som bara kan uppstå på en resa med Ölvemarks Holiday.

Ordet Ölvemarksgemenskap finns kanske inte med i Svenska Akademiens ordlista, men det borde det göra. För om det är något som våra resenärer ofta lyfter fram så är det den speciella gemenskapen som bara kan uppstå på en resa med Ölvemarks Holiday. För det är något magiskt med att resa tillsammans. Kanske är det den glada, positiva atmosfären som knyter människor samman eller så är det kanske så enkelt som att delad resglädje är dubbel resglädje!