Skip to main content

Skottland 9 dagar

BUSSRESA - Storbritanninen - Rundresa, Skottland 9 dagar

– Vidsträckta hedar, sjöodjur och whisky

Följ med oss på en oförglömlig bussresa till vackra Skottland där säckpipor, kiltar och den bästa whiskyn finns. Hälsa på sjöodjuret Nessie och se den vackra utsikten över Loch Ness. De vidsträckta hedarna breder ut sig mil efter mil framför oss och vi insuper den dramatiska naturen. Ge dig ut på ett äventyr och upplev allt det vilda Skottland har att erbjuda!

 

4 personer ger medelbetyg 5 av 5

★ ★ ★ ★ ★

Snabba fakta
  • En mycket populär rundresa genom Skottlands storslagna natur med boende i populära Pitlochry.
  • I augusti månad ingår pampiga militärparaden Tattoo i resans pris – en oförglömlig upplevelse!
  • Vi upplever även London på vägen.
Ingår i priset!
  • Resa i helturistbuss
  • 8 övernattningar i dubbelrum
  • 7 middagar
  • 8 frukostar
  • Reseledarservice

Dagsprogram

DAG 1, LÖRDAG: MALMÖ – ESSEN

I Malmö möter vår reseledare upp och vi stiger på den bekväma bussen. Via Öresundsbron når vi strax Danmark och Rödby varifrån vi tar färjan till Puttgarden. I norra Tyskland gör vi sedan uppehåll för lunch. Under eftermiddagen fortsätter färden med avbrott för regelbundna pauser. Framåt kvällen når vi vårt bekväma övernattningshotell i trakterna av Essen som väntar med middag och en god natts sömn. Ca 70 mil

DAG 2, SÖNDAG: ESSEN – LONDON

Efter frukost lämnar vi Tyskland och passerar Belgien på vår färd mot Frankrike. I franska Calais stiger vi ombord på färjan till Dover. Efter en dryg timmes båtfärd närmar vi oss den brittiska kusten och de berömda vita kritklipporna i Dover. Vi fortsätter mot London genom det vackra grevskapet Kent och väl framme checkar vi in på centralt belägna St Giles Hotel vid Oxford Street. Missa sedan inte tillfället att uppleva London på vår kvällstur! Ca 54 mil

DAG 3, MÅNDAG: LONDON – PITLOCHRY

Från London åker vi norrut efter frukost. Under dagen färdas vi genom Englands böljande landskap och förbi stora städer som Birmingham och Liverpool. Landskapsbilden blir efterhand allt mer kuperad. Efter att ha passerat Glasgow, når vi Pitlochry och välbelägna Fisher’s Hotel. Här installerar vi oss på våra rum och avnjuter en god middag. Ca 79 mil

DAG 4-6, TISDAG TILL TORSDAG: SKOTTLAND

Tre härliga dagar, fyllda av upplevelser för alla sinnen, väntar oss i Skottland. Tillsammans utforskar vi det vilda och vackra kuperade landskapet med glödande ljunghedar och romantiska borgruiner. Skottland har bevarat en ursprunglig och oförstörd charm och skottarna är med rätta stolta över sitt land. Inte bara naturen utan även Skottlands städer imponerar. Huvudstaden Edinburgh domineras av slottet uppe på en höjd, som blickar ner över den gamla stadskärnan. Längs shoppinggatan Princes Street lockar skyltfönstren med ett stort utbud. Vad vore Skottland utan whisky? Whisky är själva sinnebilden för det skotska landskapet och vi passar förstås på att smutta på äkta whisky vid ett besök på ett whiskydestilleri. Vi tar oss också till den mystiska sjön Loch Ness för att se om vi kan få en skymt av sjöodjuret Nessie. Vid denna sjö får vi känslan av att befinna oss i ett gränsland mellan saga och verklighet. Så känns det ofta i Skottland och när vår vistelse går mot sitt slut kommer vi redan att längta tillbaka hit.

DAG 7, FREDAG: PITLOCHRY – HEMEL HEMPSTEAD

Motvilligt tar vi farväl av Skottland. Efter frukost bär det av söderut och längs vägen passerar vi städer som Newcastle och Leeds. Vi gör regelbundna pauser under färden, både för lunch och kaffe. Det engelska landskapet passerar revy och mot kvällningen närmar vi oss Hemel Hempstead och utmärkta Hotel Holiday Inn. Här intar vi en god middag. Ca 73 mil

DAG 8, LÖRDAG: HEMEL HEMPSTEAD – HAMM

Efter frukost går färden söderut och vi tar sikte på Engelska kanalen. Med hjälp av Eurotunneln når vi snabbt Frankrike och kontinenten. Vår buss rullar sedan under eftermiddagen genom Belgien mot Tyskland och sista kvällen med övriga resvänner tillbringas på vårt trevliga hotell i Hamm. En god middag och sköna sängar väntar efter ankomst. Ca 65 mil

DAG 9, SÖNDAG: HAMM – MALMÖ

Efter en rejäl frukost tar vi oss vidare mot norra Tyskland. Ett lunchuppehåll på en trevlig restaurang står också på dagsprogrammet. Framåt eftermiddagen når vi Puttgarden och vår färjeöverfart till Rödby. Det danska landskapet lägger vi bakom oss och med hjälp av Öresundsbron befinner vi oss åter i Malmö. På återseende! Ca 66 mil

Utflykter

     
  Samma upplevelser till lägre pris!
Våra utflykter berikar och sätter extra guldkant på din resa. Boka Alla Utflykter före avresa och du sparar pengar.
Dessutom skyddas du från eventuella prishöjningar. Du kan även köpa enskilda utflykter av vår reseledare på plats.
Alla Utflykter: 1.610:- Ordinarie pris: 1.790:- Du sparar 180:-
 
     

LONDON BY NIGHT, KVÄLLSTUR

Nu har vi chansen att uppleva den vibrerande storstaden London! Big Ben och Westminster Abbey sträcker sina spiror mot skyn och neonljusen vid Piccadilly Circus blinkar förföriskt. Uppifrån den höga kolonnen på Trafalgar Square blickar Lord Nelson ut över staden och känslan att vara mitt i händelsernas centrum är enastående!

Pris ca 220:-

EDINBURGH, HELDAG

Från sin klippa, synlig från när och fjärran, hälsar oss Edinburgh Castle välkomna till Skottlands huvudstad. Denna gröna och öppna stad bjuder på ett otal sevärdheter, på vackra byggnader från flera århundraden och lummiga parker. Edinburgh inbjuder dessutom till promenader och shopping, varför inte på välbesökta Princes Street?

Pris ca 475:-

SKOTSK PUBAFTON, KVÄLLSTUR

I Skottland dricker man visserligen helst whisky, men skotskt öl är även det med rätta berömt. Följ med och prova på vår pubtur, som bjuder på äkta skotskt gemyt. Cheers, eller som man säger i Skottland - Sláinte!

Pris inkl. dryck ca 290:-

WHISKY- OCH SLOTTSTUR, HALVDAG

Under vårt besök på Edradour, Skottlands minsta privatägda destilleri, får vi både en rundtur i fabriken och möjlighet att provsmaka den färdiga produkten. Passa gärna på att köpa med lite whisky hem! Vi besöker även Blair Castle med anor från 1200-talet, ett av Skottlands mest välbevarade historiska slott. Det är säte för klanen Murray, välkänd i den skotska historien. Efter rundvandring i de praktfulla salarna får vi möjlighet att beundra omgivningarna runt det vackra vita slottet.

Pris inkl. provsmakning och inträde ca 410:-

THE HIGHLANDS OCH LOCH NESS, HELDAG

I dag åker vi norrut mot Inverness, det skotska höglandets huvudstad. Vår föreställning om det karga och kuperade skotska landskapet förverkligas. Vägen kantas av ljungklädda hedar med betande får och romantiska borgar. Vi besöker även sägenomspunna Loch Ness och får kanske en skymt av det omtalade sjöodjuret Nessie. Vid Culloden stod den blodiga drabbning som slutade med Bonnie Prince Charles bittra nederlag. Vi tar en titt på slagfältet innan vi beger oss hemåt igen.

Pris ca 395:-

Resenärsbetyg

Betyg och recensioner

4 personer ger den här resan medelbetyget 5 av 5

★ ★ ★ ★ ★

av

★ ★ ★ ★ ★

Jag och hela familjen mår verkligen skit för vi har inte rest med er under 2017 men har haft hur trevligt som helst på resorna vi gjort tidigare med det vill jag säga att under 2018 kommer det bli nya resor alla i familjen är förväntansfulla på vad jag kommer att välja gott nytt 2018 till er alla ni har mycket kunnig o trevlig personal särskilt om dom inte är skåningar (skratt) ?

av

★ ★ ★ ★ ★

En fantastisk resa som jag verkligen kan rekommendera. Jag håller redan nu på att undersöka möjligheten att under 2018 göra i princip samma resa, fast då med flyg,. Höjdpunkten var nog iaf Edinburgh Tattoe. Hälsningar Håkan 😊

av

★ ★ ★ ★ ★

Trevlig resa bra bemötande av reseledare och busschauffören var kannon duktiga på att berätta om olika länder vi reste igenom chauffören körde lugnt och bra när det var lite tajt om tid ibland. Är nöjd med er och resan stor ros till er alla.om jag ska resa mer kommer jag att åka med er mvh Lena.

av

★ ★ ★ ★ ★

"Åkte 2017 med Ölvemarks till Skottland i juni och till Normandie i september. Skottland var magiskt. Deras kultur och traditioner är underbara. Resan var mycket bra. Allt fungerade bra med hotell, utflykter, lunchstopp mm. Det enda som inte var bra var vädret men med trevligt resesällskap och mycket bra reseledare med chaufför så blev hela resan en solskenshistoria.

 

Klicka här för att lämna omdöme på din resa »

 

Reseberättelser

"Hej resenär!
Funderar du på att åka till Skottland? Då ska du läsa detta. Jag uppfyllde en dröm när jag tog med mig mamma till Skottland. Vi var vid Loch Ness och spanade efter Nessie. Vi provsmakade whiskey på landets minsta destilleri. Vi strosade i Edinburgh och vi såg Dovers vita klippor. Säckpipsspelande män i kilt fanns på riktigt och Haggis fick vi spisa. Stenhusen är helt underbara att beundra.
Nu behöver du inte fundera mer. Jag säger bara ...boka resan. Det blir ett minne för livet."

Åsa Axelsson

 

"Väl framme i Skottland i Pitlochry blev vi naturligtvis väl bemötta av män i kjolar. Säckpipeblåsarna i sina färgglada kiltar bjöd upp till dans. Skottar har en konstig humor. En gammal telefonkiosk utan någon telefon i. På en lapp på dörren stod det: Detta är en telefonkiosk. OBS! Medtag egen telefon.

I Edinburgh är utan tvekan det magnifika slottet en höjdpunkt. Vid ingången möts man av två skottar som blivit legender, William Wallace och Robert the Bruce. William minns man i Bravehart spelad av Mel Gibson. På Princess Street inhandlade jag marmelad och kakor med whisky i. De har förmodligen whisky i allt här. På kvällen provade jag nationalrätten Haggis. Ni vill säkert inte ha reda på vad den innehåller så detta får vara hemligt i fall ni själv vill prova på.

Dagen efter så blev det rundvandring på Blair Castle. Ett 900 år gammalt slott med originalmöbler från 1600-talet och framåt. 34 rum skulle genomgås och det var riktigt häftigt att se hur välbevarat det var. Slottet ägs fortfarande av klanen Murray och har varit flitigt besökt genom åren. Bl a har den engelska drottningen Victoria varit på besök. Utanför Blair Castle hamnade vi i en TV-inspelning av ett avsnitt av serien Victoria. Spännande och roligt. Dagen avslutades med whiskyprovning och här kunde man ju sitta resten av dagen. Dyraste whiskyn, 10750 pund hade jag inte råd till. Det fick istället bli en Caledonia 12 årig för 43 pund.

Highlands, vilken upplevelse. Vill man få en naturupplevelse så är detta rätt ställe. Här finns bl. a. statyn, United we conquer, som hedrar alla stupade män från Britanien under WW II. Personerna på statyn blickar upp mot bergen i Highlands där de tränade inför sina uppdrag.

Har sjöodjuret Nessie verkligen funnits? De som tog vara på dessa rykten har byggt upp en hel stad med matställe, shoppingaffärer, parker, lekland för barn med mycket mera. Vid sidan om Loch Ness finns en gammal ruin som de flesta inte brukar lägga märke till. Nu har de grävt fram ruinerna som visade sig vara från ett mindre slott och gjorde detta till ännu en fin turistattraktion. Slottet byggdes 1200-talet och 1698 blev det förstört. Intresset för Nessie har gått ner. Nu har de smarta personerna i denna stad utökat intresset för turism. Urquhart Castle är för mig mycket spännande. Framförallt om man älskar historiska utgrävningar.

Mot gränsen men först ett stopp i Jedburgh, en helt vanlig liten stad i Skottland. Ruiner från ett gammalt kloster, fiskevatten och fin natur samt fikaställe med mums. Väl framme vid gränsen blir jag riktigt kluven. Ska jag in i England eller ska jag tillbaka till Skottland igen? Framme vid stenen som skiljer länderna åt fick jag lite problem, men efter en kort stunds fundering så hägrade en middag i England som jag väntat på. Det blev bangers, mash and gravy eller på svenska korv med mos och lite sås fast på brittiskt vis förstås.

Skottar är ett folk som är oerhört stolta över sitt land och sina traditioner. Jag åker gärna hit igen och varför inte uppleva Highland Games. De tävlar i sporter som vi inte visste fanns. På tal om kiltar. Billigaste kompletta dressen var från 600 pund till hur mycket som helst. Billigast kilten var från 250 pund och uppåt. Nej, det fick vara denna gång. Jag köpte en "fake"-kilt, nämligen en filt. 15 pund fick jag ge och det var ok. Jag provade min filt och det var ok. Jag hade i alla fall lika kritvita ben som skottarna har. En skotte är karl för sin kilt, medan jag är karl för min filt. Skål för resan! Slainte!"

Lars Isie

Edinburgh Military Tattoo - Specialavgångar 8/8, 15/8 och 22/8

Edinburgh Military Tattoo

Äntligen har alla bänkat sig. Augustihimlen är nästan purpurfärgad och facklorna flämtar matt i sommarbrisen. De prydliga och färggranna uniformerna är omsorgsfullt pressade och vapnen blankpolerade. Så andas de in, säckpipeblåsarna, och föreställningen börjar. Skottland är fullständig lycka, en tattooföreställning än mer därtill. Välkommen!

Ingår i priset!
Resa i helturistbuss
8 övernattningar i dubbelrum
7 middagar
8 frukostar
Edinburgh med Tattoo
Reseledarservice

Dagsprogram

DAG 1, LÖRDAG: MALMÖ – ESSEN

I Malmö möter vår reseledare upp och vi stiger på den bekväma bussen. Via Öresundsbron når vi strax Danmark och Rödby varifrån vi tar färjan till Puttgarden. I norra Tyskland gör vi sedan uppehåll för lunch. Under eftermiddagen fortsätter färden med avbrott för regelbundna pauser. Framåt kvällen når vi trakten av Essen och vårt bekväma övernattningshotell som väntar med middag och en god natts sömn. Ca 70 mil

DAG 2, SÖNDAG: ESSEN – LONDON

Efter frukost lämnar vi Tyskland och passerar Belgien på vår färd mot Frankrike. I franska Calais stiger vi ombord på färjan till Dover. Efter en dryg timmes båtfärd närmar vi oss den brittiska kusten och de berömda vita kritklipporna i Dover. Vi fortsätter mot London genom det vackra grevskapet Kent och väl framme checkar vi in på centralt belägna St Giles Hotel vid Oxford Street. Missa sedan inte tillfället att uppleva London på vår kvällstur! Ca 54 mil

DAG 3, MÅNDAG: LONDON – PITLOCHRY

Från London åker vi norrut efter frukost. Under dagen färdas vi genom Englands böljande landskap och förbi stora städer som Birmingham och Liverpool. Landskapsbilden blir efterhand allt mer kuperad. Efter att ha passerat Glasgow, når vi staden Pitlochry och välbelägna Fisher’s Hotel. Här installerar vi oss på våra rum och avnjuter en god middag. Ca 79 mil

DAG 4-6, TISDAG TILL TORSDAG: SKOTTLAND

Tre härliga dagar, fyllda av upplevelser för alla sinnen, väntar oss i Skottland. Tillsammans utforskar vi det vilda och vackra kuperade landskapet med sina glödande ljunghedar och romantiska borgruiner. Skottland har bevarat en ursprunglig och oförstörd charm och skottarna är med rätta stolta över sitt land. Inte bara naturen utan även Skottlands städer imponerar. Huvudstaden Edinburgh domineras av slottet uppe på en höjd, som blickar ner över den gamla stadskärnan. Längs shoppinggatan Princes Street lockar skyltfönstren med ett stort utbud. Vi tar del av stadens fascinerande historia och njuter av den intensiva stämning som präglar staden just under tattoo-dagarna. Vad vore Skottland utan whisky? Whisky är själva sinnebilden för det skotska landskapet och vi passar förstås på att smutta på äkta whisky vid ett besök på ett whiskydestilleri. Vi tar oss också till den mystiska sjön Loch Ness för att se om vi kan få en skymt av sjöodjuret Nessie. Vid denna sjö får vi känslan av att befinna oss i ett gränsland mellan saga och verklighet. Så känns det ofta i Skottland och när vår vistelse går mot sitt slut kommer vi redan att längta tillbaka hit.

DAG 7, FREDAG: PITLOCHRY – HEMEL HEMPSTEAD

Motvilligt tar vi farväl av Skottland. Efter frukost bär det av söderut och längs vägen passerar vi städer som Newcastle och Leeds. Vi gör regelbundna pauser under färden, både för lunch och kaffe. Det engelska landskapet passerar revy och mot kvällningen närmar vi oss Hemel Hempstead och utmärkta Hotel Holiday Inn. Här intar vi en god middag. Ca 73 mil

DAG 8, LÖRDAG: BARNET – HEMEL HEMPSTEAD

Efter frukost går färden söderut och vi tar sikte på Engelska kanalen. Med hjälp av Eurotunneln når vi snabbt Frankrike och kontinenten. Vår buss rullar sedan under eftermiddagen genom Belgien mot Tyskland och sista kvällen med övriga resvänner tillbringas på vårt trevliga hotell i Hamm. En god middag och sköna sängar väntar efter ankomst. Ca 65 mil

DAG 9, SÖNDAG: HAMM – MALMÖ

Efter en rejäl frukost tar vi oss vidare mot norra Tyskland. Ett lunchuppehåll på en trevlig restaurang står också på dagsprogrammet. Framåt eftermiddagen når vi Puttgarden och vår färjeöverfart till Rödby. Det danska landskapet lägger vi bakom oss och med hjälp av Öresundsbron befinner vi oss åter i Malmö. På återseende! Ca 66 mil

Utflykter

     
  Samma upplevelser till lägre pris!
Våra utflykter berikar och sätter extra guldkant på din resa. Boka Alla Utflykter före avresa och du sparar pengar.
Dessutom skyddas du från eventuella prishöjningar. Du kan även köpa enskilda utflykter av vår reseledare på plats.
Alla Utflykter: 1.180:- Ordinarie pris: 1.315:- Du sparar 135:-
 
     

LONDON BY NIGHT, KVÄLLSTUR

Nu har vi chansen att uppleva den vibrerande storstaden London! Big Ben och Westminster Abbey sträcker sina spiror mot skyn och neonljusen vid Piccadilly Circus blinkar förföriskt. Uppifrån den höga kolonnen på Trafalgar Square blickar Lord Nelson ut över staden och känslan att vara mitt i händelsernas centrum är enastående!

Pris ca 220:-

EDINBURGH MED TATTOO

Efter en god lunch på hotellet beger vi oss till vackra Edinburgh. Under några eftermiddagstimmar bjuder denna gröna och öppna stad på ett otal sevärdheter, vackra byggnader från flera århundraden och lummiga parker. Vi tar del av stadens fascinerande historia och njuter av den intensiva stämning som präglar staden just under tattoo-dagarna. Därefter är det dags att bege sig till händelsernas centrum, nämligen slottet. Inne på Edinburgh Castle väntar ett fantastiskt skådespel med allt från den ensamme säckpipblåsaren till de stora marschorkestrarna i rutiga färgsprakande uniformer. Säckpipornas säregna toner blandas med hagelliknande trumsolon. En del programpunkter följer skottarnas hundraåriga traditioner och en del andra lockar fram långa och höga skratt. Engagemang, stolthet, ära och gemenskap - allt vill våra värdar visa oss i kväll!

Ingår i resans pris!

SKOTSK PUBAFTON, KVÄLLSTUR

I Skottland dricker man visserligen helst whisky, men skotskt öl är även det med rätta berömt. Följ med och prova på vår pubtur, som bjuder på äkta skotskt gemyt. Cheers, eller som man säger i Skottland - Sláinte!

Pris inkl. dryck ca 290:-

WHISKY- OCH SLOTTSTUR, HALVDAG

Under vårt besök på Edradour, Skottlands minsta privatägda destilleri, får vi både en rundtur i fabriken och möjlighet att provsmaka den färdiga produkten. Passa gärna på att köpa med lite whisky hem! Vi besöker även Blair Castle med anor från 1200-talet, ett av Skottlands mest välbevarade historiska slott. Det är säte för klanen Murray, välkänd i den skotska historien. Efter rundvandring i de praktfulla salarna får vi möjlighet att beundra omgivningarna runt det vackra vita slottet.

Pris inkl. provsmakning och inträde ca 410:-

THE HIGHLANDS OCH LOCH NESS, HELDAG

I dag åker vi norrut mot Inverness, det skotska höglandets huvudstad. Vår föreställning om det karga och kuperade skotska landskapet förverkligas. Vägen kantas av ljungklädda hedar med betande får och romantiska borgar. Vi besöker även sägenomspunna Loch Ness och får kanske en skymt av det omtalade sjöodjuret Nessie. Vid Culloden stod den blodiga drabbning som slutade med Bonnie Prince Charles bittra nederlag. Vi tar en titt på slagfältet innan vi beger oss hemåt igen.

Pris ca 395:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris från
2/5Fishers Hotel, PitlochryMer än 88 495:-Boka
6/6Fishers Hotel, PitlochryMer än 88 495:-Boka
27/6Fishers Hotel, PitlochryMer än 88 795:-Boka
4/7Fishers Hotel, PitlochryMer än 88 995:-Boka
11/7Fishers Hotel, PitlochryMer än 88 995:-Boka
8/8Fishers Hotel, PitlochryMer än 810 495:-Boka
15/8Fishers Hotel, PitlochryMer än 810 495:-Boka
22/8Fishers Hotel, PitlochryMer än 810 495:-Boka
12/9Fishers Hotel, PitlochryMer än 88 995:-Boka

Information

I priset ingår: Resa i helturistbuss med toalett och luftkonditionering. Övernattningar i dubbelrum med dusch/bad och wc. Halvpension under resan utom i London (7 middagar och 8 frukostar). I priset ingår även bro-, väg-, färje- och serviceavgifter samt reseledarservice.

Enkelrumstillägg: Från 1.995:-

Barnrabatter: 30 % för barn under 16 år som delar rum med två fullt betalande resenärer.

Övrigt: Dubbelrum med en extrabädd kan erbjudas.

Resan avgår: Från Öresundsterminalen i Malmö lördagar kl 08.10. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa till och från Malmö i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)
Brittiska Pund (GBP)

Hotell

Destinationshotell


Övernattning Dag 3 - 7

Fishers Hotel, Pitlochry
Fishers Hotel, Pitlochry
Anrikt hotell med gammaldags charm och bästa läge mitt i Pitlochry. Läge: Mycket centralt beläget i Pitlochry. Genomfartstrafik Adress: 75-79 Atholl Road, GB-PITLOCHRY PH16 5BN Telefon: 0044-1796-4720...

Övernattningshotell


Övernattning Dag 2 - 3

St Giles Hotel, London
St Giles Hotel, London
Stort, modernt hotell med perfekt läge vid Oxford Street mitt inne i centrala London. Läge: Mycket centralt beläget vid Oxford Street endast en kort promenad till British Museum, Covent Garden och mån...

Övernattning Dag 7 - 8

Holiday Inn, Hemel Hempstead
Holiday Inn, Hemel Hempstead
Ett välskött hotell med internationell prägel och många bekvämligheter. Läge: Beläget i ett lugnt område i utkanten av Hemel Hempstead Adress: Breakspear Way, HEMEL HEMPSTEAD, HP2 4WA Telefon: 0044-87...
Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö