Skottland 8 dagar ✈

Flygresa & bussresa

- Högländernas kärva skönhet och de skotska städernas mystik

Skottland passar perfekt för en rundresa. Vidsträckta hedar, kristallklara sjöar och mustig historia. Den traditionella musiken spelas på pubarna, där du med fördel njuter av den förnämliga whiskyn. Huvudstaden Edinburgh stoltserar med tradition och kultur medan de mytomspunna högländerna bjuder på storslgan vyer. Allt på en och samma resa!
 
 

Ingår i priset!

  • Flyg Skandinavien–Edinburgh t/r
  • Transfer flygplats–hotell t/r
  • Rundresa i helturistbuss
  • 7 övernattningar i dubbelrum
  • 4 middagar
  • 7 frukostar
  • Reseledarservice
Status:
Inga tillgängliga platser

Dagsprogram

DAG 1, TORSDAG: KÖPENHAMN/STOCKHOLM – EDINBURGH

Förväntansfulla lämnar vi Skandinavien bakom oss och tar oss snabbt till Edinburgh. Vår reseledare möter upp på flygplatsen med den inhemska turistbussen och vi åker den korta sträckan till moderna Holiday Inn. Vi hinner börja bekanta oss med den skotska huvudstaden redan under eftermiddagen. Välkommen till Skottland! Ca 2 mil

DAG 2, FREDAG: EDINBURGH – CALLANDER – ARROCHAR

Det har blivit dags att lämna Edinburgh, men senare under resan får vi möjlighet att återvända. Vi stannar till i idylliska lilla staden Callander och åker sedan vidare längs långsmala sjöar och skogiga berg i naturskyddsområdet Trossachs, Skottlands första nationalpark. Crianlarich är sista större orten vi passerar innan vi når Loch Lomonds norra spets. Vid grannsjön Loch Long finner vi trevliga Loch Long Hotel, vackert beläget i orten Arrochar. I den friska bergs- och sjöluften smakar middagen extra gott. Ca 16 mil

DAG 3, LÖRDAG: ARROCHAR

Arrochar tronar naturskönt precis invid Loch Long som trots sitt namn egentligen är en djup havsvik. Den skotska klanen MacFarlane räknar dessa trakter som sitt urhem och under långa perioder har området varit utsatt för diverse erövringsförsök, bland annat för tusen år sedan av vikingar. Det råder inget tvivel om att naturen är lika dramatisk som det förflutna. Här, i gränstrakterna mellan de skotska låg- och högländerna, avlöser kristallklara sjöar, höga berg och grönskande dalar varandra. Under dagens utflykter får vi möjlighet att njuta av enastående naturscenerier!

DAG 4, SÖNDAG: ARROCHAR – GLENGOYNE – GLASGOW

Efter frukost tar vi farväl av Arrochar och sätter av söderut. Vi besöker det välrenommerade whiskydestilleriet Glengoyne och får oss både en intressant rundvandring och smakprov till livs. Sedan bär det av mot storstaden Glasgow, som visar en ny och modern sida av Skottland. Vi checkar in på centrala Holiday Inn Theatreland och framåt kvällen finns det möjlighet att lära sig mer om Glasgow under vår rundtur. Glasgow är en spännande stad och hit hittar inte alla turister. Staden har sitt ursprung vid floden Clyde, var en gång en av Storbritanniens största hamnstäder och spelade en viktig roll under den industriella revolutionen. Tack vare sitt universitet nådde staden framgångar även under den skotska upplysningen. Nu för tiden är Glasgow en stad med moderna såväl som ålderdomliga inslag och med sina museer och goda shoppingmöjligheter är det en stad som bara väntar på att utforskas. Ca 7 mil

DAG 5, MÅNDAG: GLASGOW – STIRLING – BLAIRGOWRIE

En god frukost inleder morgonen innan vi fortsätter färden norrut. Vi stannar till i Stirling, tidigare skotsk huvudstad, känd som ”Porten till högländerna”. Det mäktiga slottet vakar över en medeltida stadskärna, där vi tar oss tid att strosa. Stirling lär också vara Skottlands mest hemsökta plats, kanske råkar vi på ett spöke? Senare under eftermiddagen anländer vi till Blairgowrie och checkar in på gemytliga Angus Hotel som väntar med en god middag. Nya spännande upptäckter ligger framför oss! Ca 12 mil

DAG 6, TISDAG: BLAIRGOWRIE

Kanske är det det vilda och kuperade landskapet, de öppna vidderna, de karga sluttningarna och de porlande små bäckarna som är allas vår föreställning om Skottland? Romantiska borgruiner, väderbitna fåraherdar och spegelblanka sjöar som är så makalöst vackra att titta på, men väl friska att bada i. Motsatsen till naturens kärva vresighet finner vi i den varma och gästvänliga atmosfären hos befolkningen. Här har man tid för varandra och här tar man sig också tid för besökarna. Det kommer vi att märka under besöket i Blairgowrie!

DAG 7, ONSDAG: BLAIRGOWRIE – ST ANDREWS – EDINBURGH

Efter frukost lämnar vi högländerna och styr söderut mot Dundee. Söder om Skottlands längsta flod Tay fortsätter vi under förmiddagen genom grevskapet Fife och stannar till i St Andrews, bekant världen över för sin betydelse inom golfen. Framåt eftermiddag kommer vi återigen till Edinburgh och tar in på Ibis South Bridge Hotel i stadens hjärta. Nu kan vi fortsätta att utforska Skottlands huvudstad! Ca 13 mil

DAG 8, TORSDAG: EDINBURGH – KÖPENHAMN/STOCKHOLM

Vi inleder med frukost innan det blir dags att stiga ombord på transferbussen. Från Edinburghs flygplats tar vi oss snabbt och smidigt hem till Skandinavien. Vi blickar tillbaka på en innehållsrik vecka när vi tar farväl av våra nya resvänner. På återseende! Ca 2 mil

Utflykter

     
  Samma upplevelser till lägre pris!
Våra utflykter berikar och sätter extra guldkant på din resa. Boka Alla Utflykter före avresa och du sparar pengar.
Dessutom skyddas du från eventuella prishöjningar. Du kan även köpa enskilda utflykter av vår reseledare på plats.
Alla Utflykter: 2.315:- Ord pris: 2.575:- Du sparar 260:-
 
     

STADSRUNDTUR I EDINBURGH, FÖRMIDDAGSTUR

Den skotska huvudstaden räknas allmänt som en av de vackraste i Europa. I östra ändan av Royal Mile breder Holyrood Palace ut sig, drottning Elisabeth II:s officiella skotska residens. I väster reser sig Edinburgh Castle upp ur granitberget med en imponerande envis urkraft som symboliserar hela det inhemska kynnet. Vackra flervåningshus från den georgianska eran samsas med medeltida gränder kring Grassmarket. Med fantasins hjälp och vår reseledares berättarglädje tar vi oss på en tur genom tid och rum.

Pris ca 240:-

LOCH LOMOND, HALVDAG

I dag fortsätter vi att njuta av naturen i en av Skottlands två nationalparker, Loch Lomond and the Trossachs. Skogsklädda sluttningar, skimrande vatten och höga, dimmiga bergstoppar väntar oss i trakterna där lågländerna möter högländerna. Området har bland annat inspirerat sir Walter Scott till flera litterära mästerverk. I Balloch byter vi buss mot båt och njuter av en magisk båttur på Storbritanniens största sjö Loch Lomond.

Pris inkl. båttur ca 260:-

SLOTTSTUR, HALVDAG

Vi besöker Inveraray Castle med anor från 1400-talet, ett av Skottlands mest imponerande historiska slott. Här spelade man in TV-serien Downton Abbeys julspecial 2012. Det ikoniska slottet är säte för klanen Campbell, välkänd i den skotska historien. Efter rundvandring i de praktfulla salarna får vi möjlighet att beundra de vackra trädgårdarna som omger slottet.

Pris inkl. inträde ca 260:-

WHISKYDESTILLERI

Whisky är den skotska nationaldrycken - på gäliska heter det uisge beatha, vilket betyder livets vatten. Vi besöker det välkända destilleriet Glengoyne och här får vi lära oss om tillverkningen och givetvis provsmaka.

Ingår i resans pris!

STADSRUNDTUR I GLASGOW, KVÄLLSTUR

Skottlands största stad har mycket att erbjuda besökaren. Under 1800-talet utvecklades Glasgow till en av Storbritanniens allra främsta städer och detta återspeglas i den välbevarade viktorianska arkitekturen. Från andra tidevarv märks den orörda medeltida katedralen och Glasgows äldsta hus, Provand’s Lordship. Stadens många parker bidrar till den trevliga stämningen, inte minst runt de ståtliga byggnaderna Kelvingrove Art Gallery samt Glasgow University. Följ med vår reseledare genom en stad fylld av sägner och berättelser från flydda tider. Vi avslutar kvällen med en god bit mat i glada vänners lag.

Pris inkl. middag med dryck ca 415:-

STIRLING

Stirling brukar kallas för ”Porten till högländerna” och har under Skottlands omtumlande och dramatiska historia spelat en viktig roll. Flertalet strider har utkämpats i och kring Stirling och kanske mer än någon annan plats förknippas staden med den skotska strävan efter självständighet. Vår reseledare berättar mer om detta under vårt besök.

Ingår i resans pris!

THE HIGHLANDS, HELDAG

På underbart vackra vägar letar vi oss fram genom ett nästintill månliknande landskap. Under 1800-talet köpte drottning Victoria en lantegendom i närheten och det blev startskottet till att förmögna engelsmän började skaffa sig jaktslott i trakterna. Vi stannar till i Tomintoul som påstås vara den högst belägna byn i högländerna och senare under dagen visar en fårbonde upp sina väldresserade hundar för oss. Drömmen om de skotska högländerna kommer sannerligen att förverkligas i dag!

Pris ca 410:-

SKOTSK PUBAFTON, KVÄLLSTUR

I Skottland dricker man visserligen helst whisky, men skotskt öl är även det med rätta berömt. Följ med och prova på vår pubtur, som bjuder på äkta skotskt gemyt. Cheers, eller som man säger i Skottland - Sláinte!

Pris inkl. dryck ca 250:-

ST ANDREWS

Skottlands skyddshelgon har gett sitt namn till denna vackra lilla stad, belägen vid Nordsjökusten. Allt finns här som är typiskt för skotska städer: gränder med sneda stenhus, medeltida kyrkor och ett bastant slott. Dessutom har St Andrews Skottlands äldsta universitet, men allra mest förknippas staden med golfens utveckling.

Ingår i resans pris!

SKOTSK AFTON, KVÄLLSTUR

Vi får vara med om en fantastisk helkväll med skotsk sång, musik, dräkter, säckpipor, fioler, svärddans och Highland Fling. I historisk miljö på anrika Prestonfield blir vi serverade en smakrik skotsk middag. Sedan sätter showen igång! I föreställningens paus ges det  även möjlighet att prova den skotska nationalrätten haggis. En perfekt avslutning på vår vistelse i Skottland! (Genomförs ej på avresorna 3/8,10/8 och 17/8)

Pris inkl. show och middag med dryck ca 740:-

Edinburgh Military Tattoo - Specialavgångar 3/8, 10/8 och 17/8

Edinburgh Military Tattoo

Skottland passar perfekt för en rundresa. Vidsträckta hedar, kristallklara sjöar och mustig historia. Den traditionella musiken spelas på pubarna, där du med fördel njuter av den förnämliga whiskyn. Största staden Glasgow erbjuder shopping, kultur och en vänligt sinnad befolkning. På den här turen ingår dessutom Edinburgh Military Tattoo, bara det värt resan!

Allt det här ingår i priset!
Flygresa Skandinavien–Edinburgh t/r
Transfer flygplats–hotell t/r
Rundresa i helturistbuss
7 övernattningar i dubbelrum
4 middagar
7 frukostar
Reseledarservice

Dagsprogram

DAG 1, TORSDAG: KÖPENHAMN/STOCKHOLM – EDINBURGH

Förväntansfulla lämnar vi Skandinavien bakom oss och tar oss snabbt till Edinburgh. Vår reseledare möter upp på flygplatsen med den inhemska turistbussen och vi åker den korta sträckan till moderna Holiday Inn. Vi hinner börja bekanta oss med den skotska huvudstaden redan under eftermiddagen. Välkommen till Skottland! Ca 2 mil

DAG 2, FREDAG: EDINBURGH – CALLANDER – ARROCHAR

Det har blivit dags att lämna Edinburgh, men senare under resan får vi möjlighet att återvända. Vi stannar till i idylliska lilla staden Callander och åker sedan vidare längs långsmala sjöar och skogiga berg i naturskyddsområdet Trossachs, Skottlands första nationalpark. Crianlarich är sista större orten vi passerar innan vi når Loch Lomonds norra spets. Vid grannsjön Loch Long finner vi trevliga Loch Long Hotel, vackert beläget i orten Arrochar. I den friska bergs- och sjöluften smakar middagen extra gott. Ca 16 mil

DAG 3, LÖRDAG: ARROCHAR

Arrochar tronar naturskönt precis invid Loch Long som trots sitt namn egentligen är en djup havsvik. Den skotska klanen MacFarlane räknar dessa trakter som sitt urhem och under långa perioder har området varit utsatt för diverse erövringsförsök, bland annat för tusen år sedan av vikingar. Det råder inget tvivel om att naturen är lika dramatisk som det förflutna. Här, i gränstrakterna mellan de skotska låg- och högländerna, avlöser kristallklara sjöar, höga berg och grönskande dalar varandra. Under dagens utflykter får vi möjlighet att njuta av enastående naturscenerier!

DAG 4, SÖNDAG: ARROCHAR – GLENGOYNE – GLASGOW

Efter frukost tar vi farväl av Arrochar och sätter av söderut. Vi besöker det välrenommerade whiskydestilleriet Glengoyne och får oss både en intressant rundvandring och smakprov till livs. Sedan bär det av mot storstaden Glasgow, som visar en ny och modern sida av Skottland. Vi checkar in på centrala Holiday Inn Theatreland och framåt kvällen finns det möjlighet att lära sig mer om Glasgow under vår rundtur. Glasgow är en spännande stad och hit hittar inte alla turister. Staden har sitt ursprung vid floden Clyde, var en gång en av Storbritanniens största hamnstäder och spelade en viktig roll under den industriella revolutionen. Tack vare sitt universitet nådde staden framgångar även under den skotska upplysningen. Nu för tiden är Glasgow en stad med moderna såväl som ålderdomliga inslag och med sina museer och goda shoppingmöjligheter är det en stad som bara väntar på att utforskas. Ca 7 mil

DAG 5, MÅNDAG: GLASGOW – STIRLING – BLAIRGOWRIE

En god frukost inleder morgonen innan vi fortsätter färden norrut. Vi stannar till i Stirling, tidigare skotsk huvudstad, känd som ”Porten till högländerna”. Det mäktiga slottet vakar över en medeltida stadskärna, där vi tar oss tid att strosa. Stirling lär också vara Skottlands mest hemsökta plats, kanske råkar vi på ett spöke? Senare under eftermiddagen anländer vi till Blairgowrie och checkar in på gemytliga Angus Hotel som väntar med en god middag. Nya spännande upptäckter ligger framför oss! Ca 12 mil

DAG 6, TISDAG: BLAIRGOWRIE

Kanske är det det vilda och kuperade landskapet, de öppna vidderna, de karga sluttningarna och de porlande små bäckarna som är allas vår föreställning om Skottland? Romantiska borgruiner, väderbitna fåraherdar och spegelblanka sjöar som är så makalöst vackra att titta på, men väl friska att bada i. Motsatsen till naturens kärva vresighet finner vi i den varma och gästvänliga atmosfären hos befolkningen. Här har man tid för varandra och här tar man sig också tid för besökarna. Det kommer vi att märka under besöket i Blairgowrie!

DAG 7, ONSDAG: BLAIRGOWRIE – ST ANDREWS – EDINBURGH

Efter frukost lämnar vi högländerna och styr söderut mot Dundee. Söder om Skottlands längsta flod Tay fortsätter vi under förmiddagen genom grevskapet Fife och stannar till i St Andrews, bekant världen över för sin betydelse inom golfen. Framåt eftermiddag kommer vi återigen till Edinburgh och tar in på Ibis South Bridge Hotel i stadens hjärta. Nu kan vi fortsätta att utforska Skottlands huvudstad och dessutom bevista en sprakande tattooföreställning! Ca 13 mil

DAG 8, TORSDAG: EDINBURGH – KÖPENHAMN/STOCKHOLM

Vi inleder med frukost innan det blir dags att stiga ombord på transferbussen. Från Edinburghs flygplats tar vi oss snabbt och smidigt hem till Skandinavien. Vi blickar tillbaka på en innehållsrik vecka när vi tar farväl av våra nya resvänner. På återseende! Ca 2 mil

Utflykter

     
  Samma upplevelser till lägre pris!
Våra utflykter berikar och sätter extra guldkant på din resa. Boka Alla Utflykter före avresa och du sparar pengar.
Dessutom skyddas du från eventuella prishöjningar. Du kan även köpa enskilda utflykter av vår reseledare på plats.
Alla Utflykter: 1.650:- Ordinarie pris: 1.835:- Du sparar 185:-
 
     

STADSRUNDTUR I EDINBURGH, FÖRMIDDAGSTUR

Den skotska huvudstaden räknas allmänt som en av de vackraste i Europa. I östra ändan av Royal Mile breder Holyrood Palace ut sig, drottning Elisabeth II:s officiella skotska residens. I väster reser sig Edinburgh Castle upp ur granitberget med en imponerande envis urkraft som symboliserar hela det inhemska kynnet. Vackra flervåningshus från den georgianska eran samsas med medeltida gränder kring Grassmarket. Med fantasins hjälp och vår reseledares berättarglädje tar vi oss på en tur genom tid och rum.

Pris ca 240:-

LOCH LOMOND, HALVDAG

I dag fortsätter vi att njuta av naturen i en av Skottlands två nationalparker, Loch Lomond and the Trossachs. Skogsklädda sluttningar, skimrande vatten och höga, dimmiga bergstoppar väntar oss i trakterna där lågländerna möter högländerna. Området har bland annat inspirerat sir Walter Scott till flera litterära mästerverk. I Balloch byter vi buss mot båt och njuter av en magisk båttur på Storbritanniens största sjö Loch Lomond.

Pris inkl. båttur ca 260:-

SLOTTSTUR, HALVDAG

Vi besöker Inveraray Castle med anor från 1400-talet, ett av Skottlands mest imponerande historiska slott. Här spelade man in TV-serien Downton Abbeys julspecial 2012. Det ikoniska slottet är säte för klanen Campbell, välkänd i den skotska historien. Efter rundvandring i de praktfulla salarna får vi möjlighet att beundra de vackra trädgårdarna som omger slottet.

Pris inkl. inträde ca 260:-

WHISKYDESTILLERI

Whisky är den skotska nationaldrycken - på gäliska heter det uisge beatha, vilket betyder livets vatten. Vi besöker det välkända destilleriet Glengoyne och här får vi lära oss om tillverkningen och givetvis provsmaka.

Ingår i resans pris!

STADSRUNDTUR I GLASGOW, KVÄLLSTUR

Skottlands största stad har mycket att erbjuda besökaren. Under 1800-talet utvecklades Glasgow till en av Storbritanniens allra främsta städer och detta återspeglas i den välbevarade viktorianska arkitekturen. Från andra tidevarv märks den orörda medeltida katedralen och Glasgows äldsta hus, Provand’s Lordship. Stadens många parker bidrar till den trevliga stämningen, inte minst runt de ståtliga byggnaderna Kelvingrove Art Gallery samt Glasgow University. Följ med vår reseledare genom en stad fylld av sägner och berättelser från flydda tider. Vi avslutar kvällen med en god bit mat i glada vänners lag.

Pris inkl. middag med dryck ca 415:-

STIRLING

Stirling brukar kallas för ”Porten till högländerna” och har under Skottlands omtumlande och dramatiska historia spelat en viktig roll. Flertalet strider har utkämpats i och kring Stirling och kanske mer än någon annan plats förknippas staden med den skotska strävan efter självständighet. Vår reseledare berättar mer om detta under vårt besök.

Ingår i resans pris!

THE HIGHLANDS, HELDAG

På underbart vackra vägar letar vi oss fram genom ett nästintill månliknande landskap. Under 1800-talet köpte drottning Victoria en lantegendom i närheten och det blev startskottet till att förmögna engelsmän började skaffa sig jaktslott i trakterna. Vi stannar till i Tomintoul som påstås vara den högst belägna byn i högländerna och senare under dagen visar en fårbonde upp sina väldresserade hundar för oss. Drömmen om de skotska högländerna kommer sannerligen att förverkligas i dag!

Pris ca 410:-

SKOTSK PUBAFTON, KVÄLLSTUR

I Skottland dricker man visserligen helst whisky, men skotskt öl är även det med rätta berömt. Följ med och prova på vår pubtur, som bjuder på äkta skotskt gemyt. Cheers, eller som man säger i Skottland - Sláinte!

Pris inkl. dryck ca 250:-

ST ANDREWS

Skottlands skyddshelgon har gett sitt namn till denna vackra lilla stad, belägen vid Nordsjökusten. Allt finns här som är typiskt för skotska städer: gränder med sneda stenhus, medeltida kyrkor och ett bastant slott. Dessutom har St Andrews Skottlands äldsta universitet, men allra mest förknippas staden med golfens utveckling.

Ingår i resans pris!

EDINBURGH MILITARY TATTOO

På Edinburgh Castle väntar ett fantastiskt skådespel med allt från den ensamme säckpipeblåsaren till de stora marschorkestrarna i rutiga färgsprakande uniformer. Säckpipornas säregna toner blandas med hagelliknande trumsolon. En del programpunkter följer skottarnas hundraåriga traditioner och en del andra lockar fram långa och höga skratt. Engagemang, stolthet, ära och gemenskap - allt vill våra värdar visa oss i kväll!

Ingår i resans pris!

Avgångar & priser

Inga tillgängliga platser

Information

I priset ingår: Flyg Skandinavien-Edinburgh tur och retur. Transfer flygplats-hotell tur och retur. Rundresa i inhemsk turistbuss. Övernattningar i dubbelrum med dusch/bad och wc. Frukostpension samt middagar i Arrochar och Blairgowrie (4 middagar och 7 frukostar). I priset ingår även väg- och serviceavgifter, flygskatter och flygplatsavgifter samt reseledarservice. Dessutom ingår besök i Stirling, i St Andrews samt på ett whiskydestilleri.

Enkelrumstillägg: 2.295:- (2.695:- på avgångarna 3/8, 10/8 och 17/8).

Barnrabatter: 15 % för barn under 16 år som delar rum med två fullt betalande resenärer.

Övrigt: Dubbelrum med en extrabädd kan erbjudas. Om flyget hem avgår på förmiddagen hinner man inte alltid att äta frukost på hotellet på hemresemorgonen. För resa till Storbritannien måste passinformation (APIS) uppges till flygbolaget. Detta kan göras på flygplatsen vid incheckning alternativt online på flygbolagets hemsida ett par dagar före avresa.

Resan avgår: Från vald flygplats. Väljer du att flyga från Kastrup erbjuder vi övernattning på hotell i Malmö i samband med ut- och hemresa. Väljer du att flyga från Arlanda erbjuder vi övernattning på hotell vid flygplatsen i samband med både ut- och hemresa.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Brittiska Pund (GBP)

På avresa 3/8 bor vi på Hotel Hampton by Hilton i Dundee dag 5-7.

Hotell

Destinationshotell

Övernattning Dag 5 - 7

The Angus Hotel, Blairgowrie
Anrikt och genuint skotskt hotell med perfekt läge i charmiga Blairgowrie. Läge: Mycket centralt beläget i Blairgowrie. Viss genomfartstrafik Adress: 46 Wellmeadow, GB-PH10 6NH BLAIRGOW...

Övernattningshotell

Övernattning Dag 1 - 2

Hotel Holiday Inn, Edinburgh
Välskött och modernt konferenshotell med bekväma faciliteter beläget vid Edinburgh Zoo. Läge: Beläget i utkanterna av Edinburgh vid Edinburghs Zoo, cirka 4 km från centrum. Lokalbussar stannar ungef&a ....

Övernattning Dag 2 - 4

Loch Long Hotel, Arrochar
Charmigt brittiskt mellanklasshotell med välkomnande personal, vackert beläget vid viken Loch Long. Läge: Vackert beläget i natursköna Arrochar. Adress: Main Street, GB-583 7AA Arrochar Telefon: 0044-1301-702434 ....

Övernattning Dag 4 - 5

Holiday Inn Express Glasgow Theatreland, Glasgow
Populärt hotell med internationell prägel, utmärkt beläget i de centrala delarna av Glasgow. Läge: Centralt beläget i Glasgow med promenadavstånd till centrum. Adress: 165 West Nile Street, GB-G1 2RL ....

Övernattning Dag 7 - 8

Ibis Hotel Edinburgh Southbridge, Edinburgh
Nybyggt hotell med perfekt läge i centrala Edinburgh, nära till shopping och sevärdheter. Läge: Centralt beläget i Edinburghs historiska delar,  ett kvarter från The Royal Mile och cirka 10 minuters p ....