Skip to main content

Shoppingresa till Tyskland

Nu öppnas möjligheterna att resa med buss så smått. Vi kommer i början av augusti att smygstarta med en inköpsresa till Heiligenhafen där vi besöker Calles och Fleggard den 4 och 8 augusti.

Bussen har 59 säten och max 30 personer kommer att åka med. På så vis möjliggörs rekommenderat avstånd mellan personer i bussen.

Tillåten inköpsvikt: 75 kg/person

Påstigningsplats och avresa: Öresundsterminalen kl 8.15 (möjlighet finns att parkera gratis på stora parkeringen på framsidan av Öresundsterminalen under dagen)

Hemkomst: Till Öresundsterminalen ca kl 18.30

I priset ingår:

- Bussresa tur och retur.
- Resa i helturistbuss med toalett och luftkonditionering.
- I priset ingår även bro-, väg-, färje- och serviceavgifter.
- max 75 kilo bagage/person

Vänligen notera:
- För resan erfordras giltigt pass samt giltigt personbevis som visar att ni är folkbokförda i Skåne. Detta kan beställas/laddas ned på Skatteverkets hemsida.
- Gränsen för bagagevikten är strikt. Busschauffören har rätt att avvisa resenärer och deras bagage från bussen om vikten överskrids.
- Då resan sker i samarbete med Vannarpsbussarna är det inte möjligt att använda intjänade poäng genom Poängjakten som betalningsmedel för denna resa.

Hitta till Öresundsterminalen med bil:
Öresundsterminalen är belägen på Teminalgatan 10 i Toftanäs.

Från Inre Ringvägen tag av vid avfart mot Staffanstorp (väg 11). Tag därefter av vid första avfarten mot Toftanäs. Sväng höger in på Toftanäsvägen och därefter direkt vänster in på Flansbjersvägen i rondellen vid INGO-macken och vänster in på Terminalgatan. Du har då Öresundsterminalen på din högra sida.

Från Lund: Följ E22 söderut. Tag av vid avfart mot Trelleborg (E6). Tag av vid trafikplats Sunnanå avfart 16 mot Malmö (väg 11). Tag därefter första avfart Toftanäs. Sväng höger in på Toftanäsvägen och därefter direkt vänster in på Flanbjersvägen i rondellen vid INGO-macken och vänster in på Terminalgatan. Du har då Öresundsterminalen på din högra sida.

Från Trelleborg: Följ E6 norrut. Tag av vid avfart nummer 16b mot Malmö (väg 11). Tag därefter första avfarten mot Toftanäs. Sväng höger in på Toftanäsvägen och därefter direkt vänster in på Flansbjersvägen i rondellen vid INGO-macken och vänster in på Terminalgatan. Du har då Öresundsterminalen på din högra sida.

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris från
29/8Buss Mer än 8550:-Boka
26/9Buss Mer än 8550:-Boka
24/10Buss Mer än 8550:-Boka
31/10Buss Mer än 8550:-Boka
Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö