Skip to main content

Sandton Hotel De Roskam, Rheden

Komfortabelt hotell med lantligt läge nära nationalparken Veluwezoom med populära vandringsvägar och cykelstigar. Hotellet består av flera intilliggande byggnader, i varierande stil, som byggts till under årens lopp. Restaurangen är belägen i den äldsta delen från 1688, vilken ursprungligen var en bondgård, där den vackra historiska exteriören är bevarad. När vädret tillåter kan man också äta utomhus på den trivsamma terrassen. Hotellet har även en trevlig lounge med öppen spis där du kan koppla av med en drink eller kanske spela en omgång biljard. 

Läge: Lantligt beläget längs med landsvägen strax utanför den lilla orten Rheden, ca 10 km öster om Arnhem. Lokal genomfartstrafik.
Adress: Arnhemsestraatweg 62, NL-6991 RHEDEN
Telefon: 0031- -26-4971277
Officiell klass: ****
Vår bedömning: ÖÖÖ
Våningar: 3
Rum: 59
Hiss: Ja, dock ej till alla våningar och rum
Byggår: 1688
Renoverat: Delvis 2017
På rummet finns: Dusch/bad, wc, TV, telefon, trådlös internetuppkoppling och hårfön. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Rum med snedtak förekommer. Rummen är belägna i flera olika byggnader och varierar i karaktär och standard. Vissa har utsikt mot skogen medan andra vetter ut mot landsvägen. Vissa rum har balkong eller liten terrass.
Rummens storlek: Normal
På hotellet finns: Restaurang med sommarterrass, bar, lounge och trädgård. Här finns även en separat liten wellnessavdelning (mot avgift) med bastu, minipool och möjlighet till skönhetsbehandlingar (begränsade öppettider).

Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö