Så här reser du med oss!

Buss, flyg
ELLER BÅDE OCH?

Alla är vi olika och det är så klart vårt reseutbud också. Vi erbjuder inte bara en mängd olika resmål utan även olika resformer. Gemensamt är dock att det alltid finns en reseledare och att vi erbjuder utflykter för att ge dig den bästa helhetsupplevelsen.

”Detta har varit en toppenresa. En chaufför som kör som en gud, en reseledare som är mycket språkkunnig, påläst och med mycket humor samt 50 trevliga medresenärer!”
Ingrid och Erik Abrahamsson, Kode

FLYG ✈

Flyg direkt till destinationen. Snabbt och bekvämt. Tar dig fortast möjligt till din destination och är ett bra val när du har en specifik ort som slutmål.


11 resor med flyg

BUSS

Buss hela vägen. Avgår från Malmö och tar dig hela vägen till resmålet och tillbaka. Alla bussar är av högsta standard och komfortabla, säkra och bullerfria. Bussarna körs av erfarna, välutbildade chaufförer med lång vana att lotsa semesterfirare ut i Europa. Den här resformen är bäst när du inte bara vill komma fort fram, utan uppleva så mycket som möljigt längs vägen.


40 resor med buss

FLYG ✈ OCH BUSS

Det bästa av två världar. Du tar dig fort ut i Europa med flyg och använder sedan bussen för att kunna uppleva så mycket som möjligt under din fortsatta resa innan du flyger hem igen.


15 resor med flyg och buss