Skip to main content

Rabatter

Premiärrabatt

2020 års program är till bredden fyllt med våra populära favoriter och extra många färgsprakande nyheter. Passa på att boka din drömresa till drömpris! Upp till 1.000:- rabatt när du uppger kampanjkod PREMIÄR och bokar senast 25 november. Se aktuell rabatt under respektive resa här.

Boka-tidigt-rabatt

Du får fina rabatter om du bokar din resa senast 30/1-2020.
• Som Silver-, Guld-, eller Diamantmedlem i Poängjakten får du dubbla poäng om du bokar din resa senast 31/12-2019.

Barnrabatter

Vi erbjuder 30 % rabatt på resans grundpris på våra bussresor för alla barn under 16 år, samt 15 % rabatt på våra flygresor. Förutsättingen är att barnet sover i extrasäng i ett rum med två ordinarie bäddar tillsammans med två fullt betalande personer. På våra direktanslutningsresor har alla barn under 16 år 50 % rabatt.

Grupprabatter

Är ni en grupp på fler än 10 personer, vänligen ta kontakt med vår försäljningsavdelning så får ni veta mer. Vi kan erbjuda grupprabatter. Grupprabatter kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Rabatt på utflykter

Bokar du Alla Utflykter innan avresa får du ca 10 % rabatt. Se under respektive resa.

Medlemsrabatt

Är du medlem i Poängjakten kan du använda dina intjänade poäng i form av rabatt på en resa.

Ombokningsrabatter

Ibland tvingas vi ställa in en resa p.g.a. olika anledningar som vi inte kan förutse. Det kan t.ex. vara oroligheter på ett resmål eller att en stor grupp avbokar och den värdefulla gemenskapen går förlorad. Skulle detta inträffa erbjuder vi alternativa resor samt en ombokningsrabatt.

Observera att olika erbjudanden och rabatter ej kan kombineras med varandra.

Sista minuten
27/9Stora Italienresan 13 dagarfrån 14 995:-
Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö