Övernatta i Malmö

Hotellövernattning i Malmö inför/efter din bussresa

Du kan även välja att ta dig till Malmö på egen hand och boka övernattning genom oss. Övernattning inkl. frukost kostar 475 kr per person och natt i dubbelrum på våra Malmöhotell. Enkelrumstillägget är 250 kr. Information om vilket hotell du ska bo på hittar du på din biljett. Observera att du inte själv kan välja övernattningshotell utan det är beroende av vilken resa du bokat. Undantagsvis och med kort varsel kan andra likvärdiga hotell i Malmö med omnejd komma ifråga om beläggningen på hotellen är högre än normalt. Om du har bokat hotellövernattning blir du hämtad och lämnad vid hotellet. Avresa från hotellen på utresedagen i Malmö är ca 07.10-07.30. Vänligen, se anslag i hotellets reception.

Läs mer om hotellen här >>

Hotellövernattning inför/efter din flygresa

Vakna utvilad inför din avresa! Vi kan erbjuda hotellövernattning på något av våra flygplatshotell. Vid boende på hotellen nedan ingår ej transfer till flygplatsen vid avresa/hemkomst.

Läs mer om flygplatshotellen här >>

På egen hand

Om du väljer att ta dig till Malmö på egen hand hjälper vi gärna till att boka övernattning i samband med ut- och hemresan. Övernattning inkl. frukost kostar 475kr per person och natt i dubbelrum på våra Malmöhotell.