Skip to main content

Om din flygresa

Till ett stort antal destinationer har vi resor med reguljärflyg från Köpenhamn/Kastrup, Stockholm/Arlanda och Göteborg/Landvetter. Vänligen, se under respektive resmål.

Pass, flygdokument och bagage

Tidtabellerna kan ändras mellan bokning och avresa. För exakta flygtider och bagageregler, se ditt flygdokument som du får ca en vecka före avresa. Kontrollera att stavningen av ditt namn på biljetten är densamma som i ditt pass – det ligger på resenärens ansvar att detta är helt korrekt. Du kan nekas ombordstigning om inte uppgifterna stämmer. Vid ändring av felstavat namn uppgår kostnaden till den kostnad som flygbolaget tar ut, vilken varierar mellan de olika bolagen. Kontrollera i god tid före avresan att ditt pass är giltigt för hela utlandsvistelsen. Kraven från olika länder förändras kontinuerligt och säkrast är att ha ett pass som är giltigt i minst 6 månader efter hemresedatum.

Incheckning flygplats

Vi rekommenderar incheckning senast två timmar före flygets avgång. Du får alltid ha med dig en väska på 20 kg samt ett litet handbagage. Ombord kan du handla mat och dryck, utbudet varierar beroende på vart du ska flyga.

Ankomst och transfer till hotell

Vid ankomst till destinationsflygplatsen hämtar du ditt bagage och går ut i ankomsthallen där vår representant möter upp. På vissa resor ankommer deltagarna med olika flygförbindelser, vilka kan ha skilda tidtabeller. Detta kan medföra viss väntetid i samband med ankomst och hemresa. Beroende på vilken flygförbindelse vår reseledare är bokad på kan vi inte garantera full reseledarservice hela ankomst- respektive avresedagen.

In-/utcheckning hotell

Incheckning på hotell sker i regel från kl. 15 på ankomstdagen. Utcheckning på avresedagen sker i regel senast kl. 10. Om flyget hem avgår på morgonen/förmiddagen och transfern till flygplatsen avgår före kl.07.30 hinner man oftast inte att äta frukost på hotellet på hemresemorgonen. I dessa fall utgår den inkluderade frukosten.

Bussar på destinationen

På våra flygresor använder vi oss av inhemska helturistbussar och chaufförer. Komforten och utrustningen på dessa bussar kan avvika från Ölvemarks Holidays traditionella helturistbussar. Exempelvis är toaletter ombord ej lika vanligt förekommande.

Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö