Nyheter

12 färgstarka nyheter 2019

I årets program presenterar vi 12 färgstarka och noggrant utvalda nyheter med buss eller flyg! Allt från innehållsrika storstäder och spännande kulturregioner till inspirerande rundresor och härliga weekendresor.

Slovakiska Tatrabergen med Bratislava
8 dagar, buss
En spännande och omväxlande rundresa i ett av Centraleuropas gästvänligaste länder. Natursköna Tatrabergen bjuder på vackra naturscenerier utöver det vanliga!
Läs mer»

Venedig
9 dagar, buss
Är det någon stad i hela världen som kan påstås vara unik så är det Venedig. Historiska trevåningshus, vackert utsmyckade och dekorerade, speglar sig i kanalernas blanka vatten.
Läs mer»

Bilbao med San Sebastián
5 dagar, ✈
Till Bilbao reser vi för att trivas, shoppa och njuta av den vänligt avslappnade atmosfären. Mat, museum och minst sagt spektakulära byggnader tävlar om vår uppmärksamhet.
Läs mer»

Loiredalen
5 dagar, ✈
Som ett blått band flyter Loirefloden genom frodigt grönskade dalgångar. Majestätiska renässansslott och praktfulla slottsträdgårdar får oss att tappa andan.
Läs mer»

Transsylvanien
8 dagar, ✈
I en av Rumäniens mest fascinerande delar låter vi oss imponeras av medeltida städer, mäktiga slott och orörd natur. En perfekt blandning av idylliska byar, djupa skogar och resliga bergstoppar.
Läs mer»

Florens med Chianti
6 dagar, ✈
Florens kombinerar klassisk elegans med djärvt nyskapande, traditionellt konsthantverk med spetsigaste mode och ädlaste skönhet med vänligt och varmt välkomnande.
Läs mer»

Alperna Runt
8 dagar, ✈
Alperna är utan jämförelse Europas mäktigaste bergskedja. Full av hisnande naturscenerier och snöklädda bergstoppar.
Läs mer»

Stralsund Weekend
4 dagar, buss
En gång i tiden var Stralsund juvelen i det svenska stormaktsväldet och denna välbevarade gamla hansestad vårdar verkligen sin historia.
Läs mer»

Lantliga Österrike
9 dagar, buss
Lantliga idyller, friska viner, vackra vyer och inte minst det omtalade österrikiska gemytet kommer vi att möta på denna avkopplande bussresa.
Läs mer»

Dresden och Leipzig
5 dagar, buss
Den sachsiska huvudstaden Dresdens välkända silhuett med guldskimrande tinnar och torn speglas i floden Elbes vatten. En bit bort finner vi storstaden Leipzig som bjuder på shopping, kontraster och avslappnad atmosfär.
Läs mer»

Wien med Donaukryssning
7 dagar, buss
Likt ett sammetslent band slingrar sig mäktiga Donau förbi välskötta vinodlingar, praktfulla barockkloster och suggestiva borgruiner. Ombord på den bekväma flodbåten njuter vi att detta enstående panorama.
Läs mer»

Dublin med Belfast
5 dagar ✈
Dublin är en tusenårig blandning av historia och nutid. Författare och musiker, rebeller och frihetskämpar, vikingar och missionärer har känt dragningskraften som just nu lockar både dig och mig.
Läs mer»