Nyår i Prag 4 dagar

I Prag länkas historiens vingslag samman med framtidens förväntningar på ett självklart och mycket angenämt sätt. Gör slag i saken och upplev den genuina glädjen på plats!
 

Ingår i priset!

  • Resa i helturistbuss
  • 3 övernattningar i dubbelrum
  • 2 frukostar
  • Nyårsfirande inkl. middag
  • Reseledarservice
Status:
Inga tillgängliga platser

Dagsprogram

DAG 1, SÖNDAG: MALMÖ – PRAG

Vi lämnar Malmö bakom oss och under förmiddagen avgår färjan från danska Gedser. Vi fortsätter genom Tyskland och framåt kvällen nalkas vi Prag och centralt belägna Ambiance Hotel. Med öppen famn tar staden med de tusen tornen emot oss! Ca 79 mil

DAG 2-3, MÅNDAG TILL TISDAG: PRAG

Den tjeckiska huvudstaden är en upplevelse utöver det vanliga, inte minst vid nyår. De välbevarade gränderna i Gamla staden kontrasterar mot borgområdets eleganta palats. Karlsbron slår sina mjuka ålderdomliga valv över Moldau och tar oss varsamt över från den ena sidan floden till den andra. Staden är ju som gjord för att utforskas till fots och mitt bland den historiska prakten visar Prag upp sina skiftande anletsdrag i form av trendiga krogar, spännande butiker och ett hett nöjesliv. På nyårsafton firar vi tillsammans med god middag, hög stämning och bubbel i glaset. Vid tolvslaget samlas pragbor och besökare gärna på stadens gator och torg för att önska varandra ett gott nytt år.

DAG 4, ONSDAG: PRAG – MALMÖ

Tidigt på morgonen har det blivit dags att vända hemåt. Vi stannar för frukost och kaffepaus innan färjan seglar från Rostock. Ombord får vi möjlighet att äta gott. Framåt halvåttatiden har vi även lagt Öresundsbron bakom oss och vi är åter i Malmö. Tack för den här gången! Ca 79 mil

 

Utflykter

     
  Samma upplevelser till lägre pris!
Våra utflykter berikar och sätter extra guldkant på din resa. Boka Alla Utflykter före avresa och du sparar pengar. Dessutom skyddas du från eventuella prishöjningar. Du kan även köpa enskilda utflykter av vår reseledare på plats.
Alla Utflykter: 495:- Ordinarie pris: 550:- Du sparar: 55:-
 
     

STADSPROMENAD I PRAG, HALVDAG

Vi promenerar genom staden och ser vad Prag har att erbjuda. Här utforskar vi borgområdet med St Vituskatedralen och kungapalatset. Även Karlsbron, rådhuset med astronomiska uret och husfasader i alla regnbågens färger står på programmet och vår reseledare kan konsten att berätta!

Pris ca 160:-

NYÅRSFIRANDE

I kväll väntar ett alldeles ovanligt trevligt nyårsfirande! I en festligt inredd lokal på ett femstjärnigt hotell serveras vi en galabuffé med fri dryck. Hög stämning utlovas!

Ingår i resans pris!

NYÅRSDAGSKONSERT I PRAG, KVÄLLSTUR

En perfekt avslutning på vår nyårsresa! Vi avnjuter smäktande klassiska toner i en av stadens konsertlokaler. 

Pris ca 390:-

Bokas tillsammans med resan, dock senast 15/10. Begränsat antal platser. 

 

 

 

Karta

Avgångar & priser

Avresa Hotell Avreseort Pris från
30 / 12 Ambiance Hotel, Prag
5 195:- Inga tillgängliga platser

Information

I priset ingår: Resa i helturistbuss med toalett och luftkonditionering. Övernattningar i dubbelrum med dusch/bad och wc. Frukostpension samt middag inkl. nyårsfirande (2 frukostar och 1 middag). Frukost ingår ej hemresedagen. I priset ingår även bro-, väg-, färje- och serviceavgifter samt reseledarservice.

Enkelrumstillägg: 1 695:-

Barnrabatter: 30 % för barn under 16 år som delar rum med två fullt betalande resenärer.

Övrigt: Dubbelrum med en extrabädd kan erbjudas.

Resan avgår: Från Öresundsterminalen i Malmö söndag 30/12 kl 08.10. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa till och från Malmö i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Tjeckiska Koruna (CZK)
Euro (EUR)

Hotell

Destinationshotell

Destinationshotell

Ambiance Hotel, Prag
Modernt och mycket populärt hotell med bra service, centralt beläget med ett behagligt promenadavstånd till Václavplatsen. Läge: Mycket centralt beläget med cirka 10-1...