Vi jobbar - du har semester

Att resa är fantastiskt men att göra det i sällskap av vår reseledare, det är oslagbart! Kunniga, erfarna, inspirerande och fyllda med omtänksamhet gör våra reseledare allt för att din resa ska bli ett minne för livet. Dessutom är de med och bidrar till den fantastiskt goda stämning och gemenskap som utmärker en resa med Ölvemarks Holiday. Det vittnar tusentals nöjda resenärer om, år efter år. Det är därför som våra reseledare följer med på alla våra resor och har gjort det ända sedan vår allra första resa rullade ut i Europa 1984.

Med en reseledare ombord är du helt enkelt alltid i goda händer. Du slipper tänka på detaljerna och kan bara slappna av och njuta medan vi guidar, underhåller, organiserar och planerar. Vi jobbar – du har semester!

Visste du att vi utbildar våra egna reseledare?

Är du social, pedagogisk och brinner för att roa, organisera och inspirera? Har du bred allmänbildning och goda språkkunskaper? I så fall kan du bli en av våra nya medarbetare. Håll utkik i höst när det är dags att anmäla sig till våra kurser.


Vackra ord från våra härliga resenärer:

"Hotellet vi kom till var kanon och reseledaren toppen. Han kunde sin sak.”

– Inger Israelsson

”Bästa resan någonsin. Första resan dessutom med Ölvemarks och så blir det den bästa. Bra busschaufför som hade full koll på körningen. Reseledaren guidade trots att regnet stod som spön i backen och han gjorde det med bravur, all heder och beröm till honom.”

– Nina Nilsson

”Resan blev som allra bäst med vår energifyllda, glada, skickliga och tålmodiga reseledare Camilla.”

– Lars Gunnar Gräns

”En varm eloge till vår briljanta reseledare som satte en extra guldkant på resan. Från första till sista stund. Undervisande, underhållande, karismatisk och rolig, med finess och elegans, in i minsta detalj.”

– Margaretha Lilljequist

”En fantastisk, underbar resa med en superkunnig reseledare, finfint hotell och jättegod mat - ett minne för livet”

– Almesias Gonzales

”Trevlig stad med mycket intressanta sevärdheter och en underbar, duktig och kunnig reseledare.”

– Robert Löw

”En chaufför av bästa sort satte också positiv prägel på detta äventyr. Lika smidig på Autobahn som i storstadens intensiva myller. Fickparkeringar och u-svängar av sällan skådat slag.”

– Margaretha Lilljequist

”Så skicklig busschaufför, så mycket trevliga medresenärer, så kunnig reseledare”

– Sven Tjernström