Skip to main content

Låt dig inspireras av våra kunniga reseledare

I gott resesällskap

Kunniga, erfarna, inspirerande och fyllda med omtänksamhet. När du reser med våra reseledare är du alltid i goda händer – det vittnar tusentals nöjda resenärer om, år efter år. Att resa är fantastiskt men att göra det i sällskap av en reseledare, det är oslagbart! Du slipper tänka på detaljerna och kan bara slappna av och njuta medan vi guidar, underhåller, organiserar och planerar. Med passion, kunskap och en stor dos humor gör våra reseledare din resa till ett minne för livet. Dessutom är de med och bidrar till den fantastiskt goda stämning och gemenskap som utmärker en resa med Ölvemarks Holiday.

Vi utbildar våra egna reseledare

Är du social, pedagogisk och brinner för att roa, organisera och inspirera? Har du bred allmänbildning och goda språkkunskaper? I så fall kan du bli en av våra nya medarbetare. Nästa ansökningsperiod börjar i december 2020.

Våra reseledare tipsar

PAULA GULLBERG
Vad är det roligaste med att vara reseledare? Att få visa upp sina guldkorn för resenärerna och att ingen dag är den andra lik. Jag älskar variationen! Och att få sprida resglädje!
Vilken är din mest minnesvärda resa med Ölvemarks Holiday? Jag har många fina och härliga minnen från mina resor. Men ett underbart minne är från resan då jag var reseledare för ett gäng som dansade linedance. Ledarna hade dansskola med hela gruppen på stranden i Kroatien. Det var en riktigt härlig resa med många hjärtliga skratt och underbar stämning!

ELISABETH JACKSON
Vart reser du helst i Europa? Det kittlar lite i magen inför varje resa och jag tycker att varje resmål är roligt och intressant. Den resa jag befinner mig på blir för tillfället min favorit; Tysklands ordning, vänliga och vackra Österrike, historiska Ungern, soliga Italien, de artiga engelsmännen och tulpanernas Holland. Överallt finns det något nytt att uppleva.
Varför blev du reseledare? Självklart älskar jag att resa, men som reseledare är det en glädje att få tillföra något på resan, göra resan till en upplevelse för gästerna, och samtidigt uppleva roliga saker tillsammans med våra resenärer.

ULF IRHEDEN
Hur länge har du jobbat som reseledare? I drygt 30 år (med några längre uppehåll). Det var egentligen tänkt som ett sommarjobb med baktanken att få se Europa. Och här är jag nu!
Vilken europeisk maträtt kan du rekommendera? Jag gillar ganska rustik mat som t. ex. den polska nationalrätten, surkålsgrytan bigos. Jag tror tyvärr att jag är ganska ensam om det.Ord från våra härliga resenärer:

"En varm eloge till vår briljanta reseledare som satte en extra guldkant på resan. Från första till sista stund. Undervisande, underhållande, karismatisk och rolig, med finess och elegans, in i minsta detalj.”

– Margaretha Lilljequist

 

”En fantastisk, underbar resa med en superkunnig guide, finfint hotell och jättegod mat – ett minne för livet.”

– Almesias Gonzales

 

”Att åka med Ölvermarks till Rom var en minnesrik upplevelse, vi hade en svensk reseledare som verkligen kunde ALLT om Rom. Denna resa kan vi verkligen rekommendera till alla.”

– Anna Karlsson

 

”Vår reseledare var helt outstanding – mycket kunnig, påläst och med humor!”

– Tommy Persson

Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö