Julshopping i London 4 dagar ✈

Puls, trender, unika upplevelser och Europas bästa shoppingutbud väntar dig i London! Flyger du med oss från Stockholm eller Köpenhamn får du enkelt ta del av allt det som London har att erbjuda. London är en brusande storstad med massor av upplevelser som väntar. Här finns allt du behöver inom kultur, nöje, historia och shopping. Maten och drycken lockar också till ett besök i denna kontrastrika stad och avnjuts bäst i pubmiljö. En resa till London är den perfekta upplevelsen när du vill komma bort en stund från vardagen och få en minnesvärd resa i bagaget. I december finns också trevliga julmarknader!

Ingår i priset!

  • Flyg Skandinavien-London t/r
  • Transfer flygplats-hotell t/r
  • 3 övernattningar i dubbelrum
  • 3 frukostar
  • Reseledarservice
Pris från:
3 995:-
Dagar:4
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1, TORSDAG: KÖPENHAMN/STOCKHOLM/GÖTEBORG – LONDON

Med flyg lämnar vi Skandinavien under förmiddagen och någon timme senare landar vi på Gatwick strax söder om London. Här möter vår reseledare och chaufför. På eftermiddagen checkar in på centrala och omtyckta Royal National Hotel som är beläget ett stenkast från British Museum och sedan kan vi börja bekanta oss med den livliga brittiska huvudstaden! Ca 5 mil

DAG 2-3, FREDAG TILL LÖRDAG: LONDON

Under ett par innehållsrika dagar är London vårt! Knappast någon annan storstad erbjuder ett lika storslaget utbud, antingen vi vill fylla vår semester med att shoppa i julpyntade varuhus, besöka museer och restauranger eller uppleva den senaste musikalen. Få städer är så världsvana och majestätiska som London, som samtidigt ofta är först med de senaste trenderna inom mode och musik. Njut av den lyxiga shoppinggatan Bond Street eller flanera i Hyde Park. Trivsamma avbrott är att slinka in på en ombonad pub för en pint eller afternoon tea på en elegant tesalong. Passa på tillfället att uppleva staden i sällskap med vår kunniga reseledare!

DAG 4, SÖNDAG: LONDON – KÖPENHAMN/STOCKHOLM/GÖTEBORG

I lugn och ro njuter vi av hotellets frukost innan det blir dags att checka ut från Royal National Hotel. Under dagen har vi ytterligare några timmar på oss i härliga London - passa på att shoppa presenter till dem där hemma! Under eftermiddagen går vår buss till Gatwicks flygplats och vi tar plats i planen tillbaka mot Skandinavien. Ca 5 mil

Utflykter

     
  Samma upplevelser till lägre pris!
Våra utflykter berikar och sätter extra guldkant på din resa. Boka Alla Utflykter före avresa och du sparar pengar. Dessutom skyddas du från eventuella prishöjningar. Du kan även köpa enskilda utflykter av vår reseledare på plats.
Alla Utflykter: 675:- Ordinarie pris: 750:- Du sparar 75:-
 
     

STADSRUNDTUR I LONDON, HALVDAG

I dag får vi veta hemligheterna bakom de stora sevärdheterna som gjort London världsberömt. Broarna över Themsen, Big Ben, Tower of London och Trafalgar Square är bara några av de kända byggnader och platser som vi kommer att beskåda. Ett utmärkt sätt att lära känna staden innan det är dags för egna äventyr!

Pris ca 230:-

BÅTTUR PÅ THEMSEN MED JULMARKNAD, KVÄLLSTUR

När mörkret har lagt sig över den brittiska huvudstaden tar vi tunnelbanan till en av Themsens utflyktsbåtar. Ombord bedåras vi av de upplysta scenerierna och imponeras av sagolikt vackra Tower Bridge. En av Londons populäraste julmarknader väntar sedan på oss och bland marknadsbodarna kan vi njuta av varma drycker, hantverksskicklighet och härlig julstämning innan vi tillsammans åker tillbaka till hotellet. En minnesvärd kväll väntar oss!

Pris inkl. båttur ca 270:-

EAST END OCH SPITALFIELDS, HALVDAG

Under lång tid förknippades East End med fattigdom, överbefolkning och kriminalitet och det var ingen plats man sökte sig till frivilligt. I dag är det precis tvärtom!  East End är numera en av Londons trendigaste och hippaste stadsdelar med unika småbutiker, omskrivna restauranger och en spännande historia. Med tunnelbanans hjälp tar vi oss till East End och vår reseledare tar oss med på en promenad där vi får lära känna stadsdelen och höra om dess intressanta utveckling. Givetvis kommer vi också att få berättat för oss om mannen som satte skräck i området  under året 1888, nämligen Jack the Ripper, och om gangstertvillingarna Kray som styrde området på 1960-talet. Vi avslutar med att besöka den populära Old Spitalfields Market, en marknad med både gammalt och nytt, restauranger och butiker. Följ med och lär känna en av Londons mest spännande stadsdelar!

Pris ca 250:-


 

 

Karta

Avgångar & priser

Avresa Hotell Avreseort Pris från
29 / 11 Royal National Hotel, London
Obs 2 platser kvar!
Kastrup 3 995:- Boka
29 / 11 Royal National Hotel, London
Landvetter 4 495:- Inga tillgängliga platser

Information

I priset ingår: Flygresa Skandinavien-London tur och retur. Transfer flygplats-hotell tur och retur. Övernattningar i dubbelrum med dusch/bad och wc. Frukostpension (3 frukostar). I priset ingår även väg- och serviceavgifter, flygskatter och flygplatsavgifter samt reseledarservice.

Enkelrumstillägg: 1 395:-

Barnrabatter: 15 % för barn under 16 år som delar rum med två fullt betalande resenärer.

Övrigt: Dubbelrum med en extrabädd kan erbjudas. Om flyget hem avgår tidigt på förmiddagen hinner man inte alltid att äta frukost på hotellet avresemorgonen.

Resan avgår: Från vald flygplats. Väljer du att flyga från Kastrup erbjuder vi övernattning på hotell i Malmö i samband med ut- och hemresa. Väljer du att flyga från Arlanda eller Landvetter erbjuder vi övernattning på hotell vid flygplatsen i samband med både ut- och hemresa.
 

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Brittiska Pund (GBP)

Hotell

Destinationshotell

Destinationshotell

Royal National Hotel, London
Brittiskt storstadshotell centralt beläget vid Russel Square nära till tunnelbana och Brittish Museum. Läge Centralt beläget vid Russel Square med ett par minuters promenad till tu...