Skip to main content

Julmarknad i Berlin 3 dagar

Doften av glühwein, brända mandlar och rostade kastanjer präglar Berlin i juletid. Här finns ett 60-tal julmarknader, alla med sin egen speciella stämning. Vill du verkligen uppleva mångmiljonstaden Berlin ska du åka med oss. Vi bor centralt och bra mitt bland storstadspulsens shoppinggator, kulturbyggnader och pubar. Berlin är en kulturstad fylld av kontraster med spår från olika historiska epoker. Möt en stad som sjuder av liv med enorm kreativitet och puls.
 

  Se alla bilder från resan på vår instagram - Klicka här »

Ingår i priset!

  • Resa i helturistbuss
  • 2 övernattningar i dubbelrum
  • 2 frukostar
  • Reseledarservice

Dagsprogram

DAG 1, FREDAG: MALMÖ – BERLIN

I Malmö påbörjar vi resan över Öresund och fortsätter sedan vidare till Gedser. Färjan avseglar mot Rostock och under eftermiddagen checkar vi in på mycket centrala Best Western Amedia Hotel. Nu är det tid för ett efterlängtat besök i den stora, enade staden, medan mörkret sakta sänker sig och Berlins nattliv tar över. Ca 43 mil

DAG 2, LÖRDAG: BERLIN

Den som upplevt Berlin i juletid återvänder gärna. Här kan vi välja mellan ett flertal marknader, stora och små, utspridda över innerstaden. En nostalgisk julmarknad i mer traditionell stil äger rum vid Staatsoper utmed Unter den Linden. Både i västra och östra delen finns större julmarknader, i öst vid Alexanderplatz och i väst vid Kurfürstendamm. Framför Rotes Rathaus tronar stadens största julgran och här kan man även ta sig en tur i pariserhjulet.

DAG 3, SÖNDAG: BERLIN – MALMÖ

Frukosten smakar bra och sedan tar vi sikte på Östersjökusten. I Rostock väntar färjan till Gedser för vidare färd genom Danmark. På Öresundsterminalen tar vi farväl av varandra och fortsätter adventsfirandet i väntan på julen! Ca 43 mil

 

Utflykter

     
  Samma upplevelser till lägre pris!
Våra utflykter berikar och sätter extra guldkant på din resa. Boka Alla Utflykter före avresa och du sparar pengar. Dessutom skyddas du från eventuella prishöjningar. Du kan även köpa enskilda utflykter av vår reseledare på plats.
Alla Utflykter: 395:- Ordinarie pris: 440:- Du sparar: 45:-
 
     

BERLIN BEI NACHT MED GENDARMENMARKT, KVÄLLSTUR

När mörkret lagt sig över Berlin beger vi oss ut i det pulserande nattlivet. Vi låter oss bedåras av Brandenburger Tor, TV-tornet och Berliner Dom. Upplysta i ett flödande kvällsljus får byggnaderna en magisk skepnad! Kvällen rundas av med ett besök på julmarknaden vid Gendarmenmarkt. Följ med och upptäck Berlin bakom fasaderna! 

Pris ca 90:-

STADSRUNDTUR I BERLIN, HALVDAG

Vi gör en omfattande stadsrundtur i Berlin som mer än någon annan världsstad är en stad i förvandling. 30 år efter murens fall är Berlin en fördubblad stad och mer aktuell än någonsin. Vår reseledare visar oss de nyuppförda byggnaderna vid Potsdamer Platz och medan vi färdas på paradgatorna Unter den Linden och Kurfürstendamm får vi höra historien bakom alla kända platser och byggnader såsom Staatsoper, Siegessäule och Riksdagshuset.

                                                                                                                                   Pris ca 200:-

JULMARKNAD I CHARLOTTENBURG OCH SPANDAU, KVÄLLSTUR

Framför Charlottenburgs slott finns en trevlig julmarknad med stort utbud av hantverk och juldekorationer. Vi botaniserar bland de uppvärmda tälten innan färden går vidare mot gemytliga Spandau, som ända fram till 1920-talet var en egen stad. Invid det välbevarade citadellet äger en imponerande köpenskap rum varje år under adventstid. Upp emot 400 marknadsstånd tar emot hugade besökare medan olika typer av underhållning ser till att stämningen är på topp! Vi låter oss förföras av de goda dofterna från korvgrillningen och de varma dryckerna!

Pris ca 150:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris från
13/12BussAmedia Hotel, Berlin21 945:-

Information

I priset ingår: Resa i helturistbuss med toalett och luftkonditionering. Övernattningar i dubbelrum med dusch/bad och wc. Frukostpension (2 frukostar). I priset ingår även bro-, väg-, färje- och serviceavgifter samt reseledarservice.

Enkelrumstillägg: 795:-

Barnrabatter: 30 % för barn under 16 år som delar rum med två fullt betalande resenärer.

Övrigt: Dubbelrum med en extrabädd kan erbjudas.

Resan avgår: Från Öresundsterminalen i Malmö fredagar kl 08.10. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa till och från Malmö i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)

Hotell

Destinationshotell


Destinationshotell

Amedia Hotel, Berlin
Amedia Hotel, Berlin
Modernt och mycket smakfullt inrett fyrstjärnigt hotell beläget på gatan Kurfürstendamm nära till restauranger, shopping och nöjesliv. Läge: Mycket centralt beläget nära till varuhuset Kaufhaus des We...
Sista minuten
13/12Julmarknad i Berlin 3 dagarfrån 1 945:-
13/12Julmarknad i Rostock 3 dagarfrån 1 945:-
23/12Julhelgen i Berlin 4 dagarfrån 2 995:-
23/12Julhelgen i Dresden 4 dagarfrån 2 695:-
23/12Julhelgen i Lübeck 4 dagarfrån 2 995:-
Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö