Julhelg i Berlin 4 dagar

Fira julhelgen i Berlin! Lämna julstöket hemma och njut av en både avkopplande och innehållsrik högtidshelg i den stämningsfullt dekorerade tyska huvudstaden!
 

Ingår i priset!

  • Resa i helturistbuss
  • 3 övernattningar i dubbelrum
  • 3 frukostar
  • Julfirande inkl. middag
  • Julbön i Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche
  • Reseledarservice
Pris från:
2 895:-
Dagar:4
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1, SÖNDAG: MALMÖ – BERLIN

På morgonen välkomnas vi till Öresundsterminalen av vår reseledare medan vi stiger ombord på den bekväma helturistbussen. Via bron tar vi färjan från Gedser och under överfarten till Rostock finns det möjlighet till lunch ombord. Väl i land har vi bara ett par timmars färd till den tyska huvudstaden och eleganta och mycket centrala Wyndham Berlin Excelsior Hotel . Redan under första kvällen har vi som så önskar möjlighet att lära känna Berlins populäraste julmarknad! Ca 43 mil

DAG 2-3, MÅNDAG TILL TISDAG: BERLIN

Över Berlin lägger sig ett fridfullt lugn under julhelgen. En trivsam julkänsla avlöser vardagsstressen. Stadens moderna byggnader och historiska minnesmärken är vackert upplysta av strålande juleljus. Här väntar både spännande upplevelser, rofylld avkoppling och god mat. På en trevlig restaurang avnjuter vi tillsammans på julafton en vällagad middag i ombonad miljö.

DAG 4, ONSDAG: BERLIN – MALMÖ

Efter det gemytliga julfirandet låter frukostbuffén sig väl smaka och under förmiddagen tar vi farväl av Berlin. Vi sätter kurs mot Östersjökusten och framåt eftermiddagen stävar färjan ut från Rostock i riktning mot Gedser på ön Falster. Det danska öriket lägger vi snart bakom oss och lagom till kvällen är vi åter tillbaka i Malmö. Trevlig fortsättning och tack för den här gången! Ca 43 mil

 

 

Utflykter

     
  Samma upplevelser till lägre pris!
Våra utflykter berikar och sätter extra guldkant på din resa. Boka Alla Utflykter före avresa och du sparar pengar. Dessutom skyddas du från eventuella prishöjningar. Du kan även köpa enskilda utflykter av vår reseledare på plats.
Alla Utflykter: 260:- Ordinarie pris: 290:- Du sparar 30:-
 
     

JULMARKNAD PÅ GENDARMENMARKT, KVÄLLSTUR

Bland Berlins alla julmarknader brukar den vid Gendarmenmarkt räknas som den populäraste. Eleganta och klassiska byggnader ramar in stadens vackraste torg och med en flödande vinterbelysning skapas en nästan trolsk stämning. Lockande dofter av kryddigt glühwein och grillade korvar stiger mot oss mellan köpmännens bodar och marknadsstånd. Kan julhelgen börja på ett bättre sätt?

Pris ca 90:-

JULBÖN I KAISER-WILHELM-GEDÄCHTNISKIRCHE

På julaftonseftermiddagen öppnar Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche upp sina portar för en traditionell julbön. Vi som så önskar följer med för en stämningsfull inledning på denna fridfulla afton. 

Ingår i resans pris!

JULFIRANDE

På en gemytlig restaurang inleder vi julfirandet med att tillsammans avnjuta en  julmiddag i trevlig miljö. Med god mat och i nya vänners lag skålar vi för en stämningsfull och gemytlig julaftonskväll!

Ingår i resans pris!

STADSRUNDTUR I BERLIN, HALVDAG

Vi gör en omfattande stadsrundtur i Berlin som mer än någon annan världsstad är en stad i förvandling. Efter murens fall är Berlin en fördubblad stad och mer fascinerande än någonsin. Vår kunniga reseledare visar godbitar från både dåtid och nutid och medan vi färdas på paradgatorna Unter den Linden och Kurfürstendamm får vi höra historien bakom alla kända platser och byggnader som Staatsoper, Siegessäule och Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. 

Pris ca 200:-

 

 

 

 

 

 

 

 

Karta

Avgångar & priser

Avresa Hotell Avreseort Pris från
23 / 12 Mark Hotel, Berlin
2 895:- Boka

Information

I priset ingår: Resa i helturistbuss med toalett och luftkonditionering. Övernattningar i dubbelrum med dusch/bad och wc. Frukostpension samt middag inkl. julfirande (3 frukostar och 1 middag) och julbön i Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche. I priset ingår även bro-, väg-, färje- och serviceavgifter samt reseledarservice.

Enkelrumstillägg: 895:-

Barnrabatter: 30 % för barn under 16 år som delar rum med två fullt betalande resenärer.

Övrigt: Dubbelrum med en extrabädd kan erbjudas.

Resan avgår: Från Öresundsterminalen i Malmö söndag 23/12 kl 08.10. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa till och från Malmö i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)

Hotell

Destinationshotell

Destinationshotell

Mark Hotel, Berlin
Komfortabelt fyrstjärnigt stadshotell beläget i hjärtat av västra Berlin med bekvämt promenadavstånd till bland annat utmärkt shopping, Gedächtniskirche och dj...