Resor i januari till mars

Resor i januari till mars

Ladda batterierna och fyll på upplevelsekontot med en härlig resa i januari-mars.

 

Följ med oss till myllrande storstäder som Budapest, London och Rom eller färgsprakande Marrakech. Upplev Sorrentohalvöns glittrande vågor och vidunderliga vyer eller njut av den andalusiska försommarvärmen på en avkopplande långsemester.

 

För dig som vill resa över sportlovet finns flera härliga resor att välja mellan – vad sägs om Berlin, Prag, Lübeck eller polska pärlan Szczecin?

Flygresor

Har du alltid drömt om en resa till Jerusalem och Tel Aviv? På vår populära rundresa upplever vi alla oförglömliga höjdpunkter. Missa inte heller Jokkmokks Marknad – en sprudlande folkfest där den samiska kulturen stolt visas upp i det vackra vinterlandskapet. I år presenterar vi även ny resa till Röros historiskt omtalade marknad.

Andalusien 15 dagar

Jerusalem med Tel Aviv 5 dagar

Jokkmokks marknad 5 dagar

Budapest med Wien 5 dagar

London med Oxford 5 dagar

Marrakech 5 dagar

Rom 5 dagar

Röros marknad 5 dagar

Sorrentohalvön med Capri och Neapel 8 dagar

Till toppen ↑

Bussresor på sportlovet

Ta med barn och barnbarn på en härlig resa under sportlovet! Upplev Berlins höjdpunkter, mysiga hansestaden Lübeck, praktfulla Prag eller polska pärlan Szczecin. Koppla av med goda middagar i trevligt sällskap, strosa genom vackra stadskärnor, spana in shoppingutbudet och följ med din reseledare på spännande utflykter.

Berlin i februari 4 dagar

Lübeck i februari 4 dagar

Prag i februari 4 dagar

Szczecin i februari 4 dagar

Till toppen ↑