Hotellövernattning i Malmö inför/efter din bussresa

Börja eller avsluta din resa med en hotellövernattning i Malmö!

I Malmö finns upplevelser och nöjen för alla. Passa på att börja eller avsluta din resa med en övernattning i Malmö, en stad på frammarsch. Malmös byggherrar och politiker är inte rädda för att ge sig på vågade och nyskapande projekt, titta bara på skyskrapan Turning Torso, Malmö Live och nya köpcentret Emporias gyllene bärnstensentré! Alla våra hotell ligger bra till, nära till shopping och restauranger. Passa på att besöka Lilla Torg – Malmös charmigaste torg, som under hela sommarhalvåret fylls av uteserveringar och en härlig, närmast kontinental stämning.

Här kan du läsa mer om Malmö och se vad staden har att erbjuda »

Hotellövernattning i Malmö inför/efter din bussresa

Du kan även välja att ta dig till Malmö på egen hand och boka övernattning genom oss. Övernattning inkl. frukost kostar 550 kr per person och natt i dubbelrum på våra Malmöhotell. Enkelrumstillägget är 300 kr. Information om vilket hotell du ska bo på hittar du på din biljett. Observera att du inte själv kan välja övernattningshotell utan detta är beroende av vilken resa du bokat. Undantagsvis och med kort varsel kan andra likvärdiga hotell i Malmö med omnejd komma ifråga om beläggningen på hotellen är högre än normalt. Om du har bokat hotellövernattning blir du hämtad och lämnad vid hotellet. Avresa från hotellen på utresedagen i Malmö är ca 07.00-07.30 Vänligen, se anslag vid hotellets reception.

 

  ÖÖÖÖ

SCANDIC SEGEVÅNG, MALMÖ

Trevligt och välskött hotell med 168 rum. Utmärkt service, beläget 5 km från centrum.

 

  ÖÖÖÖ

BEST WESTERN MALMÖ ARENA HOTEL, MALMÖ

Beläget vid Malmö Arena i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie vid Malmö Hyllie Station. Hotellet finns på gångavstånd till shoppingcentret Emporia.

 

  ÖÖÖÖ

QUALITY HOTEL VIEW, MALMÖ

Detta moderna hotell ligger i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie, granne med Emporia Shoppingcenter fyllt med butiker och restauranger.

 

  ÖÖÖÖ

QUALITY HOTEL THE MILL, MALMÖ

Nybyggt designhotell mycket centralt beläget i hjärtat av Malmö. Nära till shopping, sevärdheter och restauranger.

 

  ÖÖÖÖ

CLARION MALMÖ LIVE, MALMÖ

Ett landmärke som reser sig 85 meter över marken mitt i Malmös stadspuls. En mötesplats med design och arkitektur som erbjuder en upplevelse långt utöver det vanliga. Endast tåganslutning.