Skip to main content

Hemliga julmarknadsresan 4 dagar

 

Tillhör du dem som inte behöver planera och ha fullkomlig kontroll över din resa utan kan överlåta ansvaret åt din researrangör? Gillar du samtidigt spänningen att inte riktigt veta vart du är på väg? Då ska du boka vår hemliga julmarknadsresa, en resa där sällskapet och de julinspirerade upplevelserna betyder mer än själva destinationen. Resmålet förblir alltid hemligt fram till avresa, kanske till och med lite längre än så. Den enda information vi släpper i dagsläget är att resan går söderut, att vi kommer bl.a.att åka båt och att du behöver ha med dig ditt pass. Resan bjuder på besök på julmarknader enligt traditionellt format. I de hemliga julmarknadsresorna ingår samtliga utflykter vid sidan om 3 övernattningar i dubbelrum, 3 frukostar samt gränshandel. Välkommen att följa med din Ölvemarksreseledare till hemlig ort och njuta av juldofterna i vimlet, utbudet av regionala och lokala julspecialiteter och den genuina stämningen.

Ingår i priset!

  • Resa i helturistbuss
  • 3 övernattningar i dubbelrum
  • 3 frukostar
  • Alla utflykter
  • Gränshandel
  • Reseledarservice

Dagsprogram

DAG 1, TORSDAG: MOT JULSTÄMNINGEN UTOMLANDS

Malmö - Hemligt resmål: Vi lämnar Malmö på morgonen och beger oss söderut via Öresundsbron och färjan söderut. Vår kunniga guide berättar om städer vi passerar och vi stannar för lunch. Framåt seneftermiddagen/tidig kväll når vi fram till hotellet på vårt resmål.

DAG 2-3, FREDAG - LÖRDAG: UPPLEVELSER OCH JULSHOPPING

Hemlig ort: Dagarna på plats tillbringar vi med trevliga utflykter och att på egen hand njuta av julstämningen på resmålet.

DAG 4, SÖNDAG: HEMÅT

Hemligt resmål - Malmö: Efter en stärkande frukost påbörjar vi vår resa hemåt. Om trafiken tillåter stannar vi för gränshandel innan återresan med båt. Genom Danmark och via Öresundsbron går färden vidare och med fina minnen är vi åter på Öresundsterminalen på kvällen ca kl 20.00.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris från
28/11BussHemligt hotell på Julmarknadsresa 4 dagarMer än 82 395:-Boka
AvresaAvreseortHotellLediga platserPris från
12/12BussHemligt hotell på Julmarknadsresa 4 dagarMer än 82 395:-Boka

Information

I priset ingår: Resa i helturistbuss med toalett och luftkonditionering. Övernattningar i dubbelrum med dusch/bad och wc. Frukostpension (3 frukostar) samt alla utflykter under resan. I priset ingår även bro-, väg-, färje- och serviceavgifter samt reseledarservice.

Enkelrumstillägg: 995:-

Barnrabatter: 30 % för barn under 16 år som delar rum med två fullt betalande resenärer.

Övrigt: Dubbelrum med en extrabädd kan erbjudas.

Resan avgår: Från Öresundsterminalen i Malmö kl 08.10. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa till och från Malmö i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)

Hotell

Destinationshotell


Destinationshotell

Hemligt hotell på Julmarknadsresa 4 dagar
Hemligt hotell på Julmarknadsresa 4 dagar
Hemligt hotell med bekväma faciliteter och god standard. På hotellet finns restaurang, bar, lounge samt hiss. Komfortabla rum av varierande storlek med dusch/bad, wc, TV och telefon.
Sista minuten
28/11Julmarknad i Berlin 4 dagarfrån 2 695:-
28/11Hemlig julmarknadsresa 4 dagarfrån 2 395:-
28/11Julshopping i Szczecin 4 dagarfrån 1 995:-
29/11Julmarknad i Berlin 3 dagarfrån 1 995:-
29/11Julmarknad i Hamburg 3 dagarfrån 2 295:-
Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö