Skip to main content

Hemlig julmarknadsresa 4 dagar

Vårt hemliga resmål bjuder på julmarknader i traditionell stil. Njut av folklivet, dofterna, det stora utbudet och den gemytliga julstämningen!

Ingår i priset!

  • Resa i helturistbuss
  • 3 övernattningar i dubbelrum
  • 3 frukostar
  • 3 stadsrundturer
  • Besök på 3 julmarknader
  • Fria resor med lokaltrafik
  • Reseledarservice

Dagsprogram

DAG 1, TORSDAG: MALMÖ – HEMLIG ORT

På morgonen inleder vi färden med att stiga ombord på bussen i Malmö. Under förmiddagen lämnar vi Danmark och via Rödby fortsätter vi söderut. Lagom till kvällen välkomnas vi till vårt resmål och vårt centralt belägna hotell. Nu ligger denna forna hansestad för våra fötter!

DAG 2-3, FREDAG TILL LÖRDAG: HEMLIG ORT

Vår boendeort har stoltserat med stadsprivilegier i mer än tusen år och varit hemvist för betydelsefulla makthavare. Under adventstid gästas hela innerstaden av handelsmän och på flera platser möts vi av utsmyckade träbodar. Ljuvliga dofter av brända mandlar, kanderade äpplen och värmande glühwein fyller kvällsluften ackompanjerat av julens sköna toner. Utbudet av mat och dryck lockar till en paus innan vi letar vidare efter den perfekta julklappen – om vi inte redan har hittat den! Vi passar också på att besöka två grannstäder. Även dessa bjuder på arkitektoniskt intressanta stadssilhuetter, välbevarade korsvirkeshus och noteringar i Unescos världsarvslista. Framför oss ligger ett spännande veckoslut kantat av överraskningar och upplevelser!

DAG 4, SÖNDAG: HEMLIG ORT – MALMÖ

Hotellfrukosten blir en utmärkt start på dagen. I Puttgarden tar vi farväl av kontinenten för den här gången och så småningom korsar vi Öresund på vår väg mot Malmö. Vid halvåttatiden på kvällen är det dags att stiga av bussen och ta adjö av reskamraterna. Vi ses igen!

 

 

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö