Skip to main content

Hemlig julmarknadsresa 3 dagar

Tycker du att tanken kittlar litet extra att ge dig iväg på en resa utan att du känner till destinationen? Varmt välkommen på en glühweinstinn julmarknadsresa söderut till en genuint julinspirerad miljö. Resmålet är hemligt och det enda som är säkert att du ska ha med dig ditt pass på resan, att den genomförs i sydlig riktning samt att vi kommer att åka båt. Varmt välkommen att följa med din kunnige reseledare på en spännande och annorlunda julmarknadsresa.

Ingår i priset!

  • Resa i helturistbuss
  • 2 övernattningar i dubbelrum
  • 2 frukostar
  • Alla utflykter
  • Gränshandel
  • Reseledarservice

Dagsprogram

DAG 1, FREDAG: MOT JULSTÄMNINGEN UTOMLANDS

Malmö - Hemligt resmål: Vi lämnar Malmö på morgonen och beger oss söderut via Öresundsbron och färjan söderut. Vår kunniga guide berättar om städer vi passerar och vi stannar för lunch. Framåt seneftermiddagen/tidig kväll når vi fram till hotellet på vårt resmål.

DAG 2, LÖRDAG: UPPLEVELSER OCH JULSHOPPING

Hemlig ort: På plats tillbringar vi tiden med trevliga utflykter och att på egen hand njuta av julstämningen på resmålet.

DAG 3, SÖNDAG: HEMÅT

Hemligt resmål - Malmö: Efter en stärkande frukost påbörjar vi vår resa hemåt. Om trafiken tillåter stannar vi för gränshandel innan återresan med båt. Genom Danmark och via Öresundsbron går färden vidare och med fina minnen är vi åter på Öresundsterminalen på kvällen ca kl 20.00.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris från
13/12BussHemligt hotell på Julmarknadsresa 3 dagarMer än 81 695:-Boka

Information

I priset ingår: Resa i helturistbuss med toalett och luftkonditionering. Övernattningar i dubbelrum med dusch/bad och wc. Frukostpension (2 frukostar) samt alla utflykter under resan. I priset ingår även bro-, väg-, färje- och serviceavgifter samt reseledarservice.

Enkelrumstillägg: 795:-

Barnrabatter: 30 % för barn under 16 år som delar rum med två fullt betalande resenärer.

Övrigt: Dubbelrum med en extrabädd kan erbjudas.

Resan avgår: Från Öresundsterminalen i Malmö kl 08.10. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa till och från Malmö i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)

Hotell

Destinationshotell


Destinationshotell

Hemligt hotell på Julmarknadsresa 3 dagar
Hemligt hotell på Julmarknadsresa 3 dagar
Hemligt hotell med bekväma faciliteter och god standard. På hotellet finns restaurang, bar, lounge samt hiss. Komfortabla rum av varierande storlek med dusch/bad, wc, TV och telefon.
Sista minuten
12/12Julmarknad i Berlin 4 dagarfrån 3 495:-
12/12Julmarknad i Celle 4 dagarfrån 2 395:-
13/12Julmarknad i Berlin 3 dagarfrån 1 795:-
13/12Hemlig julmarknadsresa 3 dagarfrån 1 695:-
13/12Julmarknad i Lübeck 3 dagarfrån 1 795:-
Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö