Disneyland® Paris Direkt 6 dagar

BUSSRESA - Frankrike - Rundresa , Disneyland® Paris 6 dagar

Disneyland® Paris - Nyhet!

Disneyland® Paris är en fest för alla åldrar och lockar med en mängd attraktioner. Möt Snövit och Askungen eller Törnrosa i hennes stora slott. Låt barnasinnet och fantasin få fritt spelrum när vi hälsar på Kalle och Musse i deras fantastiska sagovärld. Skulle vi som omväxling vilja upptäcka världsmetropolen Paris, är vi inte långt borta!

Nedan presenteras priserna för olika familjekonstellationer för de olika hotellen. Notera att ingen boka-tidigt-rabatt gäller för denna resa. Vänligen notera också att man räknas som barn upp t.o.m. 11 års ålder på hotellen samt i attraktionsparkerna.
 

Hotel Campanile ***

Pris avresa:
28/6
Pris avresa:
19/7 & 25/10
Enkelrum
8.743:-
9.443:-
2 vuxna
12.496:-
13.496:-
2 vuxna + 1 barn
16.746:-
17.746:-
3 vuxna
18.246:-
19.246:-
2 vuxna + 2 barn
20.996:-
21.996:-
3 vuxna + 1 barn
22.496:-
23.496:-
4 vuxna
23.996:-
24.996:-
 
 
 

Vienna House Magic Circus ****

Pris avresa:
28/6
Pris avresa:
19/7 & 25/10
Enkelrum
10.193:-
10.193:-
2 vuxna
14.996:-
14.996:-
2 vuxna + 1 barn
19.746:-
19.746:-
3 vuxna
21.496:-
21.496:-
2 vuxna + 2 barn
24.496:-
24.496:-
3 vuxna + 1 barn
25.746:-
25.746:-
4 vuxna
27.996:-
27.996:-

 

Snabba fakta
  • Efterfrågad nyhet!
  • En sagolik resa med oförglömliga upplevelser för såväl stora som små.
  • Missa inte utflykten till Paris.
Ingår i priset
  • Resa i helturistbuss
  • 3 övernattningar i vald rumskategori
  • 3 frukostar
  • Inträde på Disneyland® Paris ankomstdagen
  • Reseledarservice

Dagsprogram

DAG 1-2, SÖNDAG TILL MÅNDAG MORGON: MALMÖ – MAGNY LE HONGRE

I Malmö hälsas vi välkomna av vår reseledare i den bekväma helturistbussen. Sedan bär det av över Öresundsbron till Danmark och färjeläget i Rödby. Efter överfarten till Tyskland stannar vi under dagen till för att sträcka på benen och äta middag längs vägen. På morgonen når vi Frankrike och gör ett frukoststopp innan vi tidigt under förmiddagen anländer till Disneyland® Paris. Efter att ha lämnat vårt bagage på hotellet har vi fyra hela dagar med förstklassig underhållning att se framemot! Ca 123 mil

DAG 2-5, MÅNDAG TILL TORSDAG: MAGNY LE HONGRE

Disneyland® Paris är en fest för alla åldrar och lockar med en mängd attraktioner. I Disneyland® Park kan vi besöka Discoveryland och styra vårt eget rymdskepp. Upplev Fantasyland med Snövit, Askungen och många andra älskade figurer. Möt nybyggare och cowboys i Frontierland eller Törnrosa i hennes stora slott. I Walt Disney Studios® Park får vi en spännande inblick i hur filminspelningar går till och hur specialeffekter och filmstunts skapas. Varje dag äger dessutom en stor parad rum med mängder av upptåg då vi kan träffa våra favoriter ur Walt Disneys uppskattade filmer. Vi som önskar vidga vyerna och dessutom upptäckta Paris och dess sevärdheter får en av dagarna möjlighet att följa med vår reseledare på en innehållsrik heldagsutflykt till Ljusets stad!

DAG 5-6, TORSDAG KVÄLL TILL FREDAG: MAGNY LE HONGRE – MALMÖ

När man har roligt går tiden snabbt, heter det ju, och i kväll har det blivit dags att ta farväl av Disneyland® Paris för den här gången. Snabbt och bekvämt rullar vi norrut genom Belgien och Tyskland. Vi gör uppehåll för pauser innan färjelinjen Puttgarden-Rödby tar oss till Danmark och via Öresundsbron är vi tillbaka i Malmö. Tack för den här gången!  Ca 123 mil

 

Utflykter/Inträden

     
  Utflykten till Paris som inte ingår i resans grundpris kan du köpa till på plats av vår reseledare. Inträden måste förbokas senast en månad före avresa.  
     

DISNEYLAND® PARIS

Under upp till 3 underbara dagar roar vi oss i Disneyland® Park och Walt Disney Studios® Park. Tillsammans med Kalle Anka, Musse Pigg, Janne Långben och alla de andra kända karaktärerna från Disneys värld njuter vi livets glada dagar. På Main Street, U.S.A.® finner vi mängder av söta trähus, affärer och restauranger. Möt nybyggare, indianer och cowboys i Frontierland. Adventureland är fullt av pirater och vilda äventyr. I Fantasyland väntar bland andra Snövit, Askungen och Pinocchio på oss. Discoveryland är en resa genom tid och rum. Walt Disney Studios® Park ger oss inblick i hela filmprocessen med spännande attraktioner och dramatiska filmstunts. Hollywood Boulevard med klassisk filminspelning finner vi i Front Lot. Production Courtyard lär oss allt om vad som händer bakom scenen och i Backlot skapas musiken, specialeffekterna och alla spännande filmstunts. För ytterligare info se www.disneylandparis.com

En dags inträde ingår i resans pris! 

Två dagars inträde ingår i resans pris om du bokar senast 31/12!

Pris inkl. inträde övriga valbara dagar (1 dag, 1 park) ca 750/700:-

PARIS, HELDAG

Vår reseledare tar oss med på en innehållsrik dag till Paris. Vi inleder med en spännande rundtur och betraktar bland annat Eiffeltornet, Triumfbågen, Louvren och Champs Élysées. Efter rundturen får vi möjlighet att titta runt på egen hand. Kanske lockar Montmarte och Sacre Coeur eller strövtåg i Latinkvarteren?

Pris ca 295/150:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris från
28/6Hotel Campanile, Val de FranceInga tillgängliga platser6 248:-Inga tillgängliga platser
28/6Vienna House Magic Circus Hotel, Marne la ValléeInga tillgängliga platser7 498:-Inga tillgängliga platser
19/7Hotel Campanile, Val de FranceInga tillgängliga platser6 748:-Inga tillgängliga platser
25/10Hotel Campanile, Val de FranceInga tillgängliga platser6 748:-Inga tillgängliga platser
25/10Vienna House Magic Circus Hotel, Marne la ValléeInga tillgängliga platser7 498:-Inga tillgängliga platser

Information

I priset ingår: Resa i helturistbuss med toalett och luftkonditionering. 3 övernattningar i rum för 1-4 personer med dusch/bad och wc. Frukostpension fr.o.m. dag 3 t.o.m. dag 5 (3 frukostar). Inga måltider under resdagarna. I priset ingår även bro-, väg-, färje- och serviceavgifter samt reseledarservice. Inträde ingår på Disneyland® Paris under måndagen. Vid bokning senast den 31/12 2019 ingår dessutom inträde under torsdagen (värde upp till 750 SEK).

Familjepriser: Notera att barnåldern på Disneyland® Paris räknas från 3 till 11 år. Vid fyllda 12 år betraktas man som vuxen (gäller för inträdesdagar i parkerna). På denna resa presenterar vi fasta priser på respektive avgång för olika familjekonstellationer (2 vuxna, 2 vuxna + 1 barn under 12 år, 3 vuxna, 2 vuxna + 1 barn under 12 år + 1 barn under 3 år, 2 vuxna + 2 barn under 12 år, 3 vuxna + 1 barn under 12 år samt 4 vuxna).

Övrigt: Vi erbjuder två alternativa hotell på resan, det trestjärniga Hotel Campanile samt det fyrstjärniga Vienna House. Läs mer om dessa under respektive hotell. Notera att inträdesbiljetterna till Disneyland® Paris gäller för en park per dag. Du kan alltså inte alternera mellan parkerna samma dag.

Resan avgår: Från Öresundsterminalen i Malmö söndagar kl 13:00 och från Hyllie Malmö Arena Hotel kl 13:15. Till den här resan erbjuder vi ett separat och kostnadsfritt anslutningsnät från utvalda orter. Läs mer under respektive avresedatum. Du kan i mån av plats boka övernattning på hotell i Malmö i samband med både ut- och hemresa.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)

Hotell

Destinationshotell


Övernattning Dag 2 - 5

Hotel Campanile, Val de France
Hotel Campanile, Val de France
Trevligt hotell med engelsktalande personal, stor fördel med de kostnadsfria bussarna till och från Disneyland®. Läge: Beläget ca 2 km från Disneyland® Paris, gratis buss till nöjesparken var...

Övernattning Dag 2 - 5

Vienna House Magic Circus Hotel, Marne la Vallée
Vienna House Magic Circus Hotel, Marne la Vallée
Fyrstjärnigt och mycket familjevänligt hotell med cirkustema nära Disneyparkerna. Hotellet har även ett uppskattat wellnessområde med inomhuspool och spa (mot avgift) såsom Disneyshop och lekplats. L...

Övernattningshotell


Övernattning Dag 1 - 2

Nattbuss
Nattbuss

Övernattning Dag 5 - 6

Nattbuss
Nattbuss