Skip to main content

Disneyland® Paris Direkt 6 dagar med GP Erbjudanden

BUSSRESA - Frankrike - Rundresa , Disneyland® Paris 6 dagar

Disneyland® Paris med GP Erbjudanden

Disneyland® Paris är en fest för alla åldrar och lockar med en mängd attraktioner. Möt Snövit och Askungen eller Törnrosa i hennes stora slott. Låt barnasinnet och fantasin få fritt spelrum när vi hälsar på Kalle och Musse i deras fantastiska sagovärld. Skulle vi som omväxling vilja upptäcka världsmetropolen Paris, är vi inte långt borta!
 

Priser för olika familjekonstellationer för Hotel Campanile *** respektive Vienna House Magic Circus ****

Vänligen notera barnålden upp t o m 11 år. Vid fyllda 12 år räknas man som vuxen.

Hotel Campanile ***

Enkelrum:  8.743:-
2 vuxna:  13.496:-
2 vuxna + 1 barn:  17.746:-
3 vuxna:  19.246:-
2 vuxna + 2 barn:  21.996:-
3 vuxna + 1 barn: 23.496:-
4 vuxna: 24.996:-
 

Vienna House Magic Circus ****

Enkelrum:  10.193:-
2 vuxna:  14.996:-
2 vuxna + 1 barn:  19.746:-
3 vuxna:  20.996:-
2 vuxna + 2 barn:  24.496:-
3 vuxna + 1 barn: 25.746:-
4 vuxna: 26.996:-

Ingår i priset
  • Resa i helturistbuss
  • 3 övernattningar i rum för 1-4 personer
  • 3 frukostar
  • Inträde på Disneyland® Paris ankomstdagen (ytterligare ett inträde vid bokning senast den 31/12)
  • Reseledarservice

Dagsprogram

DAG 1-2, SÖNDAG TILL MÅNDAG MORGON: GÖTEBORG – MAGNY LE HONGRE

Bussen startar i Göteborg där vi hälsas välkomna av vår reseledare i den bekväma helturistbussen. Sedan bär det av söderut längs E6:an med påstigning i Varberg, Falkenberg och Halmstad innan vi når Malmö. Färden går vidare över Öresundsbron till Danmark och färjeläget i Rödby. Efter överfarten till Tyskland stannar vi under dagen till för att sträcka på benen och äta middag längs vägen. På morgonen når vi Frankrike och gör ett frukoststopp innan vi tidigt under förmiddagen anländer till Disneyland® Paris. Efter att ha lämnat vårt bagage på hotellet har vi fyra hela dagar med förstklassig underhållning att se framemot! Ca 156 mil

DAG 2-5, MÅNDAG TILL TORSDAG: MAGNY LE HONGRE

Disneyland® Paris är en fest för alla åldrar och lockar med en mängd attraktioner. I Disneyland® Park kan vi besöka Discoveryland och styra vårt eget rymdskepp. Upplev Fantasyland med Snövit, Askungen och många andra älskade figurer. Möt nybyggare och cowboys i Frontierland eller Törnrosa i hennes stora slott. I Walt Disney Studios® Park får vi en spännande inblick i hur filminspelningar går till och hur specialeffekter och filmstunts skapas. Varje dag äger dessutom en stor parad rum med mängder av upptåg då vi kan träffa våra favoriter ur Walt Disneys uppskattade filmer. Vi som önskar vidga vyerna och dessutom upptäckta Paris och dess sevärdheter får en av dagarna möjlighet att följa med vår reseledare på en innehållsrik heldagsutflykt till Ljusets stad!

Det första inträdet till Disneyland® Paris ingår redan under måndagen. Bokar ni resan innan den 31 december ingår ett andra inträde i resans pris. Detta inträde utnyttjas under torsdagen som samtidigt är vår hemresedag. Vill ni ha ytterligare förlustelser så är det möjligt att tilläggsboka ytterligare inträde på tisdagen. Onsdagen är vikt att besöka Paris.

DAG 5-6, TORSDAG KVÄLL TILL FREDAG: MAGNY LE HONGRE – GÖTEBORG

När man har roligt går tiden snabbt, heter det ju, och i kväll har det blivit dags att ta farväl av Disneyland® Paris för den här gången. Snabbt och bekvämt rullar vi norrut genom Belgien och Tyskland. Vi gör uppehåll för pauser innan färjelinjen Puttgarden-Rödby tar oss till Danmark och via Öresundsbron är vi tillbaka i Sverige. Avslutningen längs E6:an hemåt längs västkusten går smidigt och lätt och vi säger tack för den här gången!  Ca 156 mil

 

Utflykter/Inträden

     
  Utflykten till Paris som inte ingår i resans grundpris kan du köpa till på plats av vår reseledare. Inträden måste förbokas senast en månad före avresa.  
     

DISNEYLAND® PARIS

Under upp till 3 underbara dagar roar vi oss i Disneyland® Park och Walt Disney Studios® Park. Tillsammans med Kalle Anka, Musse Pigg, Janne Långben och alla de andra kända karaktärerna från Disneys värld njuter vi livets glada dagar. På Main Street, U.S.A.® finner vi mängder av söta trähus, affärer och restauranger. Möt nybyggare, indianer och cowboys i Frontierland. Adventureland är fullt av pirater och vilda äventyr. I Fantasyland väntar bland andra Snövit, Askungen och Pinocchio på oss. Discoveryland är en resa genom tid och rum. Walt Disney Studios® Park ger oss inblick i hela filmprocessen med spännande attraktioner och dramatiska filmstunts. Hollywood Boulevard med klassisk filminspelning finner vi i Front Lot. Production Courtyard lär oss allt om vad som händer bakom scenen och i Backlot skapas musiken, specialeffekterna och alla spännande filmstunts. För ytterligare info se www.disneylandparis.com

En dags inträde ingår i resans pris! 

Två dagars inträde ingår i resans pris om du bokar senast 31/12!

Pris inkl. inträde (vuxen/barn t o m 11 år) övriga valbara dagar (1 dag, 1 park) ca 750/700:-

PARIS, HELDAG

Vår reseledare tar oss med på en innehållsrik dag till Paris. Vi inleder med en spännande rundtur och betraktar bland annat Eiffeltornet, Triumfbågen, Louvren och Champs Élysées. Efter rundturen får vi möjlighet att titta runt på egen hand. Kanske lockar Montmarte och Sacre Coeur eller strövtåg i Latinkvarteren?

Pris (vuxen/barn t o m 11 år) ca 295/150:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris från
21/6BussresorHotel Campanile, Val de FranceMer än 86 748:-Boka
21/6BussresorVienna House Magic Circus Hotel, Marne la ValléeMer än 87 998:-Boka

Information

I priset ingår: Resa i helturistbuss med toalett och luftkonditionering. 3 övernattningar i rum för 1-4 personer med dusch/bad och wc. Frukostpension fr.o.m. dag 3 t.o.m. dag 5 (3 frukostar). Inga måltider under resdagarna. I priset ingår även bro-, väg-, färje- och serviceavgifter samt reseledarservice. Inträde ingår på Disneyland® Paris under måndagen. Vid bokning senast den 31/12 2019 ingår dessutom inträde under torsdagen (värde upp till 750 SEK). Utöver dessa dagar kan du även köpa till extra inträde under tisdagen.

Familjepriser: Notera att barnåldern på Disneyland® Paris räknas från 3 till 11 år. Vid fyllda 12 år betraktas man som vuxen (gäller för inträdesdagar i parkerna). På denna resa presenterar vi fasta priser på respektive avgång för olika familjekonstellationer (2 vuxna, 2 vuxna + 1 barn under 12 år, 3 vuxna, 2 vuxna + 2 barn under 12 år, 3 vuxna + 1 barn under 12 år samt 4 vuxna).

Övrigt: Vi erbjuder två alternativa hotell på resan, det trestjärniga Hotel Campanile samt det fyrstjärniga Vienna House Magic Circus. Läs mer om dessa under respektive hotell. Notera att inträdesbiljetterna till Disneyland® Paris gäller för en park per dag. Du kan alltså inte alternera mellan parkerna samma dag.

Resan startar: från Nils Ericsson-terminalen i Göteborg med påstigning i Varberg, Falkenberg, Halmstad och Malmö. För exakta påstigningstider, se din bekräftelse.

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)

Hotell

Destinationshotell


Destinationshotell

Hotel Campanile, Val de France
Hotel Campanile, Val de France
Trevligt hotell med engelsktalande personal, stor fördel med de kostnadsfria bussarna till och från Disneyland®. Läge: Beläget ca 2 km från Disneyland® Paris, gratis buss till nöjesparken var...

Destinationshotell

Vienna House Magic Circus Hotel, Marne la Vallée
Vienna House Magic Circus Hotel, Marne la Vallée
Fyrstjärnigt och mycket familjevänligt hotell med cirkustema nära Disneyparkerna. Hotellet har även ett uppskattat wellnessområde med inomhuspool och spa (mot avgift) såsom Disneyshop och lekplats. L...
Sista minuten
12/12Julmarknad i Berlin 4 dagarfrån 3 645:-
12/12Julmarknad i Celle 4 dagarfrån 2 545:-
13/12Julmarknad i Berlin 3 dagarfrån 1 945:-
13/12Hemlig julmarknadsresa 3 dagarfrån 1 695:-
13/12Julmarknad i Rostock 3 dagarfrån 1 945:-
Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö