Skip to main content

Bästa Buss Persson-resenär


Varmt välkommen till oss på Ölvemarks Holiday!

Vad glada vi är att du har hittat hit :) Från och med den 1 januari 2019 kommer det som tidigare var Buss Perssons resor, att arrangeras av oss på Ölvemarks Holiday istället. Här kan du boka alla Buss Perssons klassiska resor till Ullared, Teaterresor, Shoppingresor till Tyskland och Berlin maraton.

Arlövsrevyn - Jubileumsfest
Träffsäkra repliker och en härlig humor utlovas som vanligt när Arlövsgänget drar igång. Årets medverkande är Sven Melander, Jennie Rosengren, Robert Rydberg, Lotta Thorell, Caroline Nilsson och såklart Kent Nilsson!


Läs mer »

Ullared 2019 - endast 250 kr - 7 timmar!
Följ med oss på en härlig shoppingdag! Vi ger dig 7 timmar på plats i Ullared. Alltså gott om tid för shopping, fika, mat och allt som hör en trevlig shoppingresa till. Vi är framme i Ullared runt 10.30 och åker hem 7 timmar senare.


Läs mer »

Berlin Marathon 27-30 september 2019
Välkommen med på ett av världens mest populära maratonlopp! Det 45:e BMW Berlin Marathon går av stapeln den 29 september 2019. Vi erbjuder en komplett resa till detta härliga löparevenemang med registrering till loppet, bussresa och hotell. Det finns i begränsad utsträckning också möjlighet för dig som inte springer loppet att följa med på resan.


Läs mer »


Dessutom har vi ett stort program med över 60 olika resor med både buss och flyg inom Europa att välja på. Se hela programmet här »

Så vilka är då vi?
För att göra en lång historia kort: Vi älskar att resa! I år firar vi dessutom 35 år av resglädje med ett hejdundrande jubileumsår. Hos oss på Ölvemarks Holiday kan du välja mellan flera olika typer av resor – allt från mysiga weekendresor till myllrande storstäder, upplevelserika rundresor, vinresor och långsemester. Våra fantastiska reseledare ser till att du är i goda händer från resans början till slut. Varmt välkommen till oss på Ölvemarks Holiday – vi ser fram emot att få visa dig våra smultronställen!

 

Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö