Bordershop med Ölvemarks Holiday

Passa på att fylla skafferiet under attraktiva avgångsdatum!

Under morgonen hämtar vår bekväma buss upp oss i Lund, på Öresundsterminalen i Malmö samt i Hyllie. Kort därefter passerar vi Öresundsbron över till Danmark. Efter cirka två timmar på danska vägar når vi färjeläget i Rödby, där färjan till tyska Puttgarden väntar. Ombord på färjan går vi upp på huvuddäcket där vi serveras var sin korv – en lagom lunch inför shoppingen! När vi 45 minuter senare rullar i land har vi inte långt att åka. Efter bara några få minuter är vi framme vid Border Shop, en butik i flera våningar med stort sortiment på vin, öl, godis och mycket annat - perfekt inför den stundande sommaren! Efter cirka två timmars stopp vänder vi åter tillbaka till färjeläget. Färden hem genom Danmark går fort och snart är vi åter över Öresundsbron. Tack för en trevlig tur!

Avresa:

Lund – Circle K, Lund Södra 08.00
Malmö – Öresundsterminalen 08.20  (OBS - parkering och upphämtning sker framför huvudentrén då terminalen är stängd vid avresa)
Malmö Hyllie – Bussparkeringen på Arenagatan 08.35

Hemkomst:

Malmö Hyllie – ca 18.30
Malmö Öresundsterminalen – ca 18.50
Lund – ca 19.10

I priset ingår:

- Bussresa tur och retur.
- Resa i helturistbuss med toalett och luftkonditionering.
- Lättare lunch ombord på färjan på utresan.
- I priset ingår även bro-, väg-, färje- och serviceavgifter.
- max 75 kilo bagage

Vänligen notera:
- För resan erfordras giltigt pass.
- Gränsen för bagagevikten är strikt. Busschauffören har rätt att avvisa resenärer och deras bagage från bussen om vikten överskrids.
 

Status:
Inga tillgängliga platser

Avgångar & priser

Inga tillgängliga platser