Bordershop med Ölvemarks Holiday

Passa på att fylla skafferiet inför jul- och nyårshelgerna! Ölvemarks Holiday börjar nu med shoppingresor – första avgången i december firar vi med ett riktigt bra pris!

Under morgonen hämtar vår bekväma buss upp oss i Lund, på Öresundsterminalen i Malmö samt i Hyllie. Kort därefter passerar vi Öresundsbron över till Danmark. Efter cirka två timmar på danska vägar når vi färjeläget i Rödby, där färjan till tyska Puttgarden väntar. Ombord på färjan går vi upp på huvuddäcket där vi serveras var sin korv – en lagom lunch inför shoppingen! När vi 45 minuter senare rullar i land har vi inte långt att åka. Efter bara några få minuter är vi framme vid Border Shop, en butik i flera våningar med stort sortiment på vin, öl, godis och mycket annat - perfekt inför julfirandet! Efter cirka två timmars stopp vänder vi åter tillbaka till färjeläget. Färden hem genom Danmark går fort och snart är vi åter över Öresundsbron. Tack för en trevlig tur!

Avresa:

Lund – Circle K, Lund Södra 08.00
Malmö – Öresundsterminalen (OBS - parkering och avresa sker framför huvudentrén) 08.20
Malmö Hyllie – Bussparkeringen på Arenagatan 08.35

Hemkomst:

Malmö Hyllie – 18.30
Malmö Öresundsterminalen – 18.50
Lund – 19.10

I priset ingår:

- Bussresa tur och retur.
- Resa i helturistbuss med toalett och luftkonditionering.
- Lättare lunch ombord på färjan på utresan.
- I priset ingår även bro-, väg-, färje- och serviceavgifter.
- max 75 kilo bagage

Vänligen notera:
- För resan erfordras giltigt pass.
- Gränsen för bagagevikten är strikt. Busschauffören har rätt att avvisa resenärer och deras bagage från bussen om vikten överskrids.
 

Status:
Inga tillgängliga platser

Avgångar & priser

Inga tillgängliga platser