Skip to main content

Berlin Marathon 27 september 2020 - INSTÄLLT

 

Berlin Marathon 2020 är inställt.

Berlin Marathon 2020 är inställt på grund av situationen i världen och den tyska regeringens nyligen lagda restriktioner. Dessa innebär att man ej får genomföra arrangemang med fler än 5000 personer fram till den 24 oktober 2020.

Information går ut via e-mail till er som bokat resan.

Berlin Marathon 25-28 september 2020

Välkommen med på ett av världens mest populära maratonlopp! Det 46:e BMW Berlin Marathon går av stapeln den 27 september 2020. Vi erbjuder en komplett resa till detta härliga löparevenemang med registrering till loppet, bussresa och hotell. Det finns i begränsad utsträckning också möjlighet för dig som inte springer loppet att följa med på resan.

Resans program:

Dag 1, fredag 25 september:
Via Öresundsbron tar vi oss ner genom Danmark. Vi åker sedan med färjan Gedser-Rostock till Tyskland. Under överfarten finns möjlighet att äta lunch ombord. Färden går vidare genom norra Tyskland och under eftermiddagen beräknas vi anlända till Berlin där vi startar med ett besök på mässan Berlin Vital Expo för inregistrering, uthämtning av nummerlapp och kanske inspiration och shopping på denna idrotts- och löparinriktade mässa. 
Vi fortsätter sedan till vårt hotell: Best Western Plus Plaza  (f d Amedia) i stadsdelen, Charlottenburg. Här bor vi bekvämt i tre nätter. Ca 49 mil.

Dag 2, lördag 26 september:
Vi börjar dagen med en härlig frukostbuffé på hotellet och därefter transfer med buss till starten för frukostjoggen vid Charlottenburgs slott. Joggen går till Olympiastadion där det serveras lättare förtäring till alla deltagande löpare. Bussen hämtar vid stadion och kör till hotellet. Resten av dagen står sedan till eget förfogande och uppladdning inför loppet. Gemensam middag med pasta på hotellet. 

Dag 3, söndag 27 september: 
Idag är dagen D då marathon går av stapeln! Vi erbjuder busstransport som tar oss så nära startområdet som vi kan komma. Vänligen notera att vi inte har busstransport tillbaka till hotellet efter loppet utan var och en tar sig själv tillbaka.
På kvällen firar vi våra framgångar kring loppet. Vår reseledare kan föreslå restauranger och de som vill samlas på samma restaurang tillsammans med vår reseledare (ej inkluderat i priset).

Dag 4, måndag 28 september:
Idag ska vi resa hemåt och färden går i riktning mot Rostock och sedan vidare med färjan till Gedser. Vi är åter i Skåne framåt kvällen. Ca 49 mil.

Påstigningsplatser och tider:
Ystad, busstationen: 06:15
Tomelilla, Lidls parkering: 06:40
Sjöbo, busstationen: 07:00
Lund, Godsmagasinet: 07:30
Malmö Arena/Hyllie, bussparkeringen Arenagatan: 08:00

Vi behöver följande uppgifter för att kunna boka in dig :
Ev. klubbtillhörighet
Ev. bästa marathontid från de senaste tre åren (Om du ej anger något kommer vi att registrera dig som förstagångslöpare. Meddela oss om du är med Berlin Marathons Jubilee Club.)
Tröjstorlek (S, M, L etc)
Namn, födelsedata och telefonnummer till närmaste anhörig (registreras innan loppet för att din närmaste anhörig ska kunna kontaktas om något händer dig under loppet).

Ovanstående uppgifter fylls i via den här länken efter att du bokat din resa (OBS! Du behöver ditt bokningsnummer för att fylla i kompletterande uppgifter)

Övrigt:
Anmälningsavgiften som är 1895:- gäller för både löpare och medföljare och måste betalas inom 7 dagar efter att ni fått bekräftelsen, annars stryks bokningen.
Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar vid en eventuell avbokning. Det är dock möjligt att byta namn på registreringen. Detta är kostnadsfritt fram t.o.m. 1/8 2020. Efter detta datum görs namnbyten endast efter förfrågan och är förknippade med en kostnad.
Övriga avbokningsavgifter följer våra resevillkor.

Vi ebjuder även boende nära påstignings- och avstigningsplatsen i Malmö/Hyllie innan och efter resan för den som önskar det. Övernattningen bokas i samband med resan.

Ingår i resan:
Resa i helturistbuss
3 övernattningar i dubbelrum med frukostpension
1 middag bestående av penne med tomat- och chilisås samt 1 alkoholfri dryck
Bro-, väg-, färje- och serviceavgifter
Reseledarservice


Tillkommer:
Registreringsavgift/chip 1895:- för löpningen (inkluderar även Ölvemarks Holidays Berlin Marathon-löpartröja i funktionsmaterial)
Lunch på utresedagen och hemresedagen, middag dag 2 och dag 3. Måltiderna bokas via reseledaren efter att resan har påbörjats. Betalning sker via avgiftsfri faktura efter hemkomst.
Enkelrumstillägg: 1995:-

Sista minuten
27/9Stora Italienresan 13 dagarfrån 14 995:-
Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö