Skip to main content

Våra bussanslutningar

Anslutningar

Bli hämtad och lämnad nära din hemort. Vi har anslutningar från fler än 80 orter som bekvämt tar dig ner till Malmö, där din bussresa i Europa startar. En behaglig start på resan!!

Bussanslutning med övernattning

Detta är alternativet för dig som vill ha det extra bekvämt eller om du bor långt från Malmö. Med anslutning dagen före din resa stiger du på bussen på din anslutningsort och kommer sedan till något av våra övernattningshotell i Malmö ca 19.00-20.00. På avresedagen för Europaresan blir du hämtad vid hotellet ca 07.00-07.30 (se anslag i hotellets reception) för transfer till Öresundsterminalen. Vid hemkomst från din Europaresa blir du körd till ditt Malmöhotell och blir upphämtad vid ditt hotell på morgonen dagen efter för vidare färd till din hemort. Anslutning med övernattning erbjuds ej för resor med avresa/hemresa mitt i veckan. På 4- och 5-dagars resor erbjuds ett begränsat anslutningsnät.

Tåganslutning med övernattning

I samarbete med Snälltåget erbjuder vi bekväma tåganslutningar med övernattning i Malmö från Stockholm, Norrköping, Linköping, Nässjö och Alvesta på samtliga resor och avresedatum. Tåget avgår från Stockholm Central kl. 09.48 vilket gör det möjligt även för dig som bor en bit väster och norr om Stockholm att hinna in i god tid till avresan på förmiddagen. Vid ankomst till Malmö kl. 14.40 är det bara att checka in direkt på hotellet. Efterföljande morgon blir du upphämtad med buss vid hotellet. I anslutning till hemresan blir du avsläppt på hotellet. På morgonen kan du äta en god frukost innan tåget avgår kl. 09.20. Beräknad ankomst till Stockholm ca kl. 14.15. Snälltåget erbjuder även anslutning med buss från Jönköping och Växjö för påstigning på tåget i Nässjö respektive Alvesta.

Direktanslutning med buss

Detta är vårt snabba anslutningsalternativ. Du startar från din anslutningsort under natten/tidigt samma morgon som Europaresan avgår. Strax före 08.00 ankommer du till Öresundsterminalen. Här byter du och ditt bagage till den buss som ska ta dig ut i Europa. Vid hemkomst från din Europaresa byter du till anslutningsbussen på Öresundsterminalen, med beräknad avgångstid ca 20.30. Eftersom anslutningsbussarna väntar in alla bussar från Europa på Öresundsterminalen innan anslutningsresorna börjar, kan väntetid förekomma.

Här kan du läsa tabellen över hela vårt anslutningsnät (som pdf) »

Res enkelt till Malmö med våra bussanslutningar

Anslutningsort/ Påstigningsplats

Från din hemort till Malmö tar du dig bekvämt och enkelt med vårt anslutningsnät som innefattar över 80 orter/platser. För att vara säker på att få plats rekommenderar vi dig att boka anslutningen samtidigt som du bokar din resa. Vid sistaminutenbokning kan plats på anslutningsbuss ej garanteras.

Bussanslutningsresan till Malmö

Anslutningsbussen till Malmö hämtar dig på bokad påstigningsplats. På väg till Malmö stannar bussen och hämtar fler resenärer, men det finns även tid för kortare pauser och lunchuppehåll (ej vid direktanslutning). Bussen kommer att vara skyltad för både Ölvemarks Holiday och Scandorama då vi genomför anslutningarna gemensamt.

Viktig information

Vi ber dig vara på plats 15 minuter före anslutningsbussens avgång från din påstigningsplats. Ibland måste vi med kort varsel ändra så att vissa anslutningslinjer helt eller delvis genomförs med andra bussar, tåg eller taxi. Vi meddelar anslutningsändringen så snart den är känd, vilket oftast inte är mer än någon dag innan anslutningen ska ske. Eventuella ändringar av hemanslutning får du besked om av din reseledare under hemresan. Hemkomsttiderna som anges i tabellen här är ungefärliga. Förseningar kan förkomma.

Jourtelefon

Har anslutningsbussen inte kommit 15 minuter efter utsatt tid, ring då vår jourtelefon 0708-89 82 90. Den är bemannad 24 timmar om dygnet i samband med utresor och hemkomster.

Barnrabatter

Barn under 16 år erhåller 50 % rabatt på direktanslutningsresan.

Tåganslutningsresan till Malmö

I samarbete med Snälltåget erbjuder vi bekväma tåganslutningar med övernattning i Malmö från Stockholm, Norrköping, Linköping, Nässjö och Alvesta på samtliga resor och avresedatum. Tåget avgår från Stockholm Central kl. 09.48. Vid ankomst till Malmö kl. 14.40 är det bara att checka in direkt på hotellet. Efterföljande morgon blir du upphämtad med buss vid hotellet. I anslutning till hemresan blir du avsläppt på hotellet. På morgonen kan du äta en god frukost innan tåget avgår kl. 09.20. Beräknad ankomst till Stockholm ca kl. 14.15. Snälltåget erbjuder även anslutning med buss från Jönköping och Växjö för påstigning på tåget i Nässjö respektive Alvesta.

Läs om hotellövernattning i Malmö inför/efter din bussresa »

Kontakta oss
Adress:
Ölvemarks Holiday
Box 4012
SE-203 11 Malmö