Våra bussanslutningar

Vi har anslutningsbussar på
110 ORTER I SVERIGE

Semester betyder avkoppling. Vad kan vara skönare är att låta någon annan läsa kartan och hålla i ratten? Ja, möjligen att bli hämtad och lämnad nära sin egen hemort. Det kan vi på Ölvemarks Holiday hjälpa dig med. Vi har anslutningsbussar som går från 110 olika orter. Bor du en bit upp i landet kan du med fördel ta anslutningsbussen dagen innan och tillbringa natten på hotell. Bor du närmare Malmö kan du ansluta samma dag. Men oavsett hur du gör, är du garanterad en behaglig start på resan och kan vara säker på att du kommer i tid till din avgång.

Anslutningsort/påstigningsplats

Från din hemort till Malmö tar du dig bekvämt och enkelt med vårt anslutningsnät som innefattar ca 110 orter/platser. För att vara säker på att få plats rekommenderar vi dig att boka anslutningen samtidigt som du bokar din resa. Vid sista-minuten-bokning kan plats på anslutningsbuss ej garanteras.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE VÅRT ANSLUTNINGSNÄT (pdf) >>

KLICKA HÄR FÖR ATT SE VÅRA ANSLUTNINGAR FÖR VÅRA RESOR UNDER VINTERN (pdf) >>

Anslutningsresan till Malmö

Anslutningsbussen till Malmö hämtar dig på bokad påstigningsplats. På väg till Malmö stannar bussen och hämtar fler resenärer, men det finns även tid för kortare pauser och lunchuppehåll (ej vid direktanslutning). Bussen kommer att vara skyltad för både Ölvemarks Holiday och Scandorama då vi genomför anslutningarna gemensamt.

Viktig information

Vi ber dig vara på plats 15 minuter före anslutningsbussens avgång från din påstigningsplats. Ibland måste vi med kort varsel ändra så att vissa anslutningslinjer helt eller delvis genomförs med andra bussar, tåg eller taxi. Vi meddelar anslutningsändringen så snart den är känd, vilket oftast inte är mer än någon dag innan anslutningen ska ske. Eventuella ändringar av hemanslutning får du besked om av din reseledare under hemresan. Hemkomsttiderna som anges i tabellen på sidan 120-121 är ungefärliga. Förseningar kan förekomma.

Jourtelefon

Har anslutningsbussen inte kommit 15 minuter efter utsatt tid, ring då vår jourtelefon 0708-898290. Den är bemannad 24 timmar om dygnet i samband med utresor och hemkomster.

Barnrabatter

Barn under 16 år erhåller 50% rabatt på anslutningsresan.

HOTELLÖVERNATTNING I MALMÖ INFÖR/EFTER DIN BUSSRESA

Du kan även välja att ta dig till Malmö på egen hand och boka övernattning genom oss. Övernattning inkl. frukost kostar 475 kr per person och natt i dubbelrum på våra Malmöhotell. Enkelrumstillägget är 250 kr. Information om vilket hotell du ska bo på hittar du på din biljett. Observera att du inte själv kan välja övernattningshotell utan det är beroende av vilken resa du bokat. Undantagsvis och med kort varsel kan andra likvärdiga hotell i Malmö med omnejd komma ifråga om beläggningen på hotellen är högre än normalt. Om du har bokat hotellövernattning blir du hämtad och lämnad vid hotellet. Avresa från hotellen på utresedagen i Malmö är ca 07.10-07.30. Vänligen, se anslag i hotellets reception.

Anslutning med övernattning

Detta är alternativet för dig som vill ha det extra bekvämt eller om du bor långt från Malmö. Med anslutning dagen före din resa stiger du på bussen på din anslutningsort och kommer sedan till något av våra övernattningshotell i Malmö ca 17.00-18.00. På avresedagen för Europaresan blir du hämtad vid hotellet ca 07.10-07.30 (se anslag i hotellets reception) för transfer till Öresundsterminalen. Vid hemkomst från din Europaresa blir du körd till ditt Malmöhotell och blir upphämtad vid ditt hotell på morgonen dagen efter för vidare färd till din hemort.

Direktanslutning

Detta är vårt snabba anslutningsalternativ. Du startar från din anslutningsort under natten/tidigt samma morgon som Europaresan avgår. Strax före 08.00 kommer du till Öresundsterminalen. Här byter du och ditt bagage till den buss som ska ta dig ut i Europa. Vid hemkomst från din Europaresa byter du till anslutningsbussen på Öresundsterminalen, med beräknad avgångstid ca 20.30. Eftersom anslutningsbussarna väntar in alla bussar från Europa på Öresundsterminalen innan anslutningsresorna börjar, kan väntetid förekomma.

Kombinationsanslutning

Här kan du välja en anslutning inklusive övernattning på utresan och åka direktanslutning hem, eller tvärtom. Kombinationsanslutning kan dock endast genomföras till/från de orter som har både direktanslutning och anslutning med övernattning.